Internethastigheder

Hastigheder til alle behov

Med Waoo! Forening fra Fibia kan du altid finde en hastighed, som passer til netop dit behov. Ligemeget om du kun bruger nettet til at tjekke e-mails og læse nyheder, eller om du bruger det til at streame masser af film og serier, og arbejde hjemmefra - så kan du altid få den helt rigtige hastighed.

Vores seks stabile hastigheder giver dig Danmarks bedste bredbåndsoplevelse - uanset hvad du vælger.

Du får altid fuld hastighed

Hos Waoo! får du hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Det betyder, at du som minimum altid får den hastighed på dit fiberbredbånd, som du har bestilt. Og som den eneste internetudbyder gælder garantien også, selvom du samtidig bruger forbindelsen til tv.

Up- og download går lige hurtigt

Fiberbredbånd fra Fibia betyder symmetrisk båndbredde. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader. Det er en fordel, når du uploader billeder og videoer, benytter online videosamtaler, som for eksempel Skype eller når dine børn spiller spil på nettet. Har du en hjemmearbejdsdag, hvor du har brug for at uploade filer til et fællesdrev eller downloade store dokumenter, så kan du det hele - uden problemer.

Trådløs forbindelse til internettet

Fiberboksen har indbygget trådløst netværk, og det er et oplagt valg, hvis du har behov for at være på internettet overalt i hjemmet. Et trådløst netværk giver stor fleksibilitet, og flere kan nemt være på internettet samtidig. Du kan tilslutte alt fra computere, smartphones og tablets til spillekonsoller og andre enheder, som understøtter streaming af indhold.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Ved at bruge Fibia.dk, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK