Velkommen til kundeservice
Hvordan kan vi hjælpe?

Er du ny kunde og klar til at bestille fibernet og tv?

Ring til os på 70 29 24 44

Mandag - fredag: kl. 9.00 - 16.00
Weekend/helligdage: Lukket

Skriv til Salgsafdelingen

Ønsker du at bestille fiberbredbånd (internet), tv, telefoni, eller vil du opgradere din tv-pakke, købe ekstra tv-bokse, bestille fast IP-adresse eller andre produkter, så ring til vores salgsmedarbejdere.

Har du spørgsmål
til dit eksisterende abonnement/bestilling, eller ønsker du at tilkøbe/fravælge tv-kanaler, telefoni eller udstyr?

Ring til os på 70 29 24 44

Mandag - fredag: kl. 9.00 - 16.00
Weekend/helligdage: Lukket

Skriv til Kundeservice

Har du spørgsmål om fibernet, bredbånd (internet), tv eller telefoni, så skriv eller ring til Kundeservice. Vi er her for at hjælpe.

Har du problemer
med dit udstyr, brug for hjælp til opsætning eller spørgsmål om teknikken?

Ring til os på 70 29 24 44

Mandag - fredag kl. 8.00 - 21.00
Weekend/helligdage kl. 10.00 - 16.00

Skriv til Teknisk Support

Oplever du fejl på din fiberforbindelse som f.eks. manglende forbindelse, fejl på tv-boks, router eller hjælp til opsætning af web-tv, skal du kontakte Teknisk Support. Tjek dog altid først vores driftsinfo for at se, om problemet skyldes fejl på nettet.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Ændringer i tilslutnings- og abonnementsvilkår samt persondatapolitik

Den 25. maj trådte de nye standarder fra EU vedrørende databeskyttelse i kraft, også kendt som persondataforordningen (GDPR).

Hos Fibia har vi opdateret vores persondatapolitik for at leve op til de nye standarder og sikre endnu højere gennemsigtighed og sikkerhed omkring dine data. Du kan læse vores persondatapolitik her samt Fibia tilslutnings- og Waoo abonnementsvilkår her.

VI HAR SAMLET DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR HVER KATEGORI HERUNDER
Internet Aktiv Internet
Internet
 • DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR INTERNET

 • Jeg har lavet en hastighedstest, og får ikke den korrekte hastighed, hvad skal jeg gøre?

  Hastigheden skal altid måles med en pc, som er kablet direkte på fiberboksen. Der er ikke hastighedsgaranti, når hastigheden måles igennem en router eller på aktiveret wifi i fiberboksen. Du skal gøre følgende:

  1. Afmonter eventuel router fra fiberboksen
  2. Genstart fiberboksen
  3. Tilslut netværkskabel fra din pc til en af portene på fiberboksen (er wifi aktiveret i fiberboksen, skal det være port 4)
  4. Start din pc og den kan komme på internettet efter 15 minutter
  5. Test hastigheden på www.speedtest.net Læs teksten under "knappen" Start test, inden du starter målingen.

  Hvis målingen stadig er for lav, når du måler direkte på fiberboksen med din pc, bedes du følge denne guide inden du kontakter teknisk support. 

 • Hvor mange computere kan jeg tilslutte direkte til fiberboksen?

  For langt de fleste fiberbokse gælder det, at du kun kan tilslutte én pc eller anden enhed med kabel direkte i fiberboksen.

  Dette skyldes at der kun udgives én internet-IP-adresse til installationen. Skal man have flere enheder kablet til, skal du anskaffe dig en router, som kan tilsluttes fiberboksen.

  Læs mere i vejledningerne til vores fiberbokse.

 • Er der trådløst netværk (wifi) i fiberboksen?

  På en del af vores fiberbokse, er der indbygget trådløs router i boksen. Det gælder boksmodellerne

  • DRG703
  • DRG716
  • DRG717
  • DRG732
  • Genexis Platinum
  • Icotera IGW 3000
  • Icotera IGW 2000
  • Alcatel ONT I-241W-T
  • Alcatel ONT I-241W-P

  Har du en DRG-boks eller en Genexis Platinum, er wifi-funktionaliteten ikke aktiveret som standard. For at få aktiveret den trådløse funktionalitet skal du tage kontakt til vores kundeservice.

  Har du ikke én af de ovennævnte fiberbokse, skal du selv anskaffe dig en trådløs router. Vi anbefaler ikke en bestemt producent af routere, men henviser til en elektronikforretning. Her skal du oplyse, at du har fibernet og hvilken internethastighed, du har på dit fiberbredbåndsabonnement. Det er vigtigt, at du køber en trådløs router, som kan understøtte de høje fibernethastigheder.

  Du kan finde vejledninger til vores fiberbokse på vores vejledningsside.

  Begrænsning i rækkevidde

  Placeringen af fiberboksen i din bolig, kan begrænse rækkevidden på dit trådløse netværk. Fiberboksen er placeret af hensyn til fiberen og ikke optimalt i forhold til wifi-funktionen. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt rækkevidde.

  Vi har lavet en guide til, hvordan du sikrer den bedste trådløse dækning.

 • Hvordan ændrer jeg adgangskoden og netværksnavnet på mit trådløse netværk?

  Måden du skifter netværksnavn og wifi-kodeord på afhænger af, hvilken fiberboks eller router du har. Det er ikke alle bokse, som giver mulighed for at ændre netværksnavn og kodeord, så kontakt vores Kundeservice - så kan de hjælpe dig med lige netop den fiberboks eller router, du har.

  Bemærk at vi kun kan hjælpe dig med at indstille bredbåndsudstyr fra Fibia, NRGi og SEAS-NVE. Har du selv købt en trådløs router, skal du henvende dig til den forhandler, du købte den hos.

 • Der er dårlig trådløs dækning på min fiberboks

  På en del af vores fiberbokse, har du mulighed for at få aktiveret den indbyggede trådløse router.

  Du skal dog være opmærksom på, at fiberboksen altid er placeret i fht. hvor fiberkablet er lagt ind i huset - og denne placering er ikke nødvendigvis den optimale i fht. at sikre den bedste trådløse dækning.

  Det trådløse signal forringes nemlig af en lang række faktorer såsom størrelsen på boligen, vægtykkelse, antal brugere, andet elektronisk udstyr mm. Du vil derfor aldrig kunne opnå en ligeså stabil forbindelse med et trådløst netværk, som hvis din computer eller udstyr er sluttet til fiberboksen med et kabel.

  Læs vores wifi-guide

  Der er dog en række ting du kan gøre, for at sikre den bedste trådløse dækning, og vi har samlet en guide med de vigtigste tips.

  Er det ikke muligt for dig, at opnå et tilfredsstillende trådløst signal fra den indbyggede router i din fiberboks, har du altid mulighed for at anskaffe dig din egen trådløse router og tilslutte den fiberboksen. Derved får du mulighed for at placere routeren mere optimalt i fht. at opnå den bedste wifi-dækning.

 • Jeg har tilsluttet en router til fiberboksen men mister tit internetforbindelsen, hvad skal jeg gøre?

  Afmonter routeren og tilslut én pc direkte til fiberboksen med et netværkskabel. Du skal være opmærksom på, at går over 15 minutter inden din pc kommer på nettet, dette er fordi IP adressen er låst 15 minutter på tidligere tilsluttet udstyr. Hvis internetforbindelsen nu er stabil, er det din tilsluttede router der er problemet.

  Fibia supporterer ikke din router. Kontakt altid sælger eller producenten, hvis der er problemer med routeren. Vi kan ikke oplyse koden til din router, den står ofte på selve routeren og står i de papirer som fulgte med routeren, da du købte den.

  Falder forbindelsen stadigvæk ud, selvom du har tilsluttet din pc direkte til fiberboksen, kontakt da teknisk support - så hjælper vi dig med at finde en løsning.

 • Hvordan ændrer jeg min internethastighed?

  Ønsker du at skifte til en hurtigere eller langsommere internethastighed? Så kontakt vores kundecenter - de er klar til at hjælpe dig.

 • Hvordan logger jeg på min fiberboks/trådløse router i fiberboksen?

  Du kan logge på din fiberboks/trådløse router, hvis dit trådløse netværk i fiberboksen er aktiveret.
  Dine loginoplysninger er:
  User: admin
  Password: (er samme som koden til dit SSID/trådløse netværk).

TV & streaming Aktiv TV & streaming
TV & streaming
 • DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR TV & STREAMING

 • Hvor finder jeg koderne til min tv-boks?

  Der er ingen koder til normal brug af tv-boksen, men man bruge en PIN-kode til at leje film og tilkøbe kanaler i Kanalbutikken. Herudover har man også en master-PIN-kode som bruges til leje af film som ikke er egnet til børn, samt til systemmæssige ændringer i TV boksen.

  Begge koder får du tilsendt pr. mail, når du bestiller din tv-boks.

  Din PIN-kode til filmleje er som udgangspunkt 0000, medmindre andet er oplyst i din kodemail. Din master-PIN-kode er unik og fremgår af kodemailen.

  Kan du ikke finde mailen med koderne, kan du skrive til vores Kundeservice - så sender vi dig koderne igen.

 • Hvordan ændrer jeg min tv-pakke?

  Ønsker du at skifte til en større eller mindre tv-pakke, eller ændre dine Frit Valg-kanaler og Frit Valg-pakker? Så kontakt vores Kundeservice - de er klar til at hjælpe dig.

 • Hvor mange tv kan jeg tilslutte tv-boksen?

  Du kan kun tilslutte 1 tv pr. tv-boks. Ønsker du at tilslutte flere tv, skal du leje eller købe ekstra tv-bokse.

  For at bestille ekstra tv-bokse, kan du tage kontakt til vores salgsafdeling på 70 29 24 44 eller skrive til os - vi sidder klar til at hjælpe.

 • Jeg har tv-boks og har problemer med pixeleringer eller støj på mit TV, hvad skal jeg gøre?

  I langt de fleste tilfælde, ligger årsagen til pixeleringer i fejl i HDMI kablet.

  For at finde årsagen til problemet skal du starte med at slukke for strømmen til både din TV boks og din fiberboks. Efter 1 minut tænder du for strømmen til din fiberboks og yderligere 5 minutter efter, tænder du for strømmen til din TV boks. Hvis du stadig har pixelleringer, skal du prøve at udskifte HDMI kablet.

  Hvis du ikke har tilsluttet netværkskablet fra TV boksen direkte til fiberboksen, men kører igennem switch eller andre forbindelser (fx trådløse Duo/Uno), skal du prøve at tilslutte TV boksen direkte til fiberboksen med et netværkskabel. Vi kan ikke garantere for kvaliteten af signalet, hvis du kører signalet gennem switch eller intern kabling.

  Hvis du har flere TV bokse – og fejlen kun er på én – så prøv at bytte rundt på TV boksene, så du kan konstatere om fejlen følger TV boksen eller linjen/kablerne.

  Hvis intet af ovenstående løser problemet, skal du kontakte teknisk support - så hjælper vi dig videre.

 • Hvordan kommer jeg på Netflix på tv-boksen?

  Har du en Airties 7210, 7310 eller 7410 (4K) kan du logge på Netflix direkte på tv-boksen.

  For at kunne benytte dig af Netflix på tv-boksen, skal du have et aktivt Netflix-abonnement. Netflix-abonnement er ikke inkluderet i vores tv-pakker.

  For at logge på Netflix på boksen, finder du Netflix-logoet i boksens hovedmenu og klikker herefter på "Start Netflix". Hav dit Netflix-brugernavn og -kode klar, da du skal bruge det til at logge ind første gang.

 • Jeg har kabel-tv og har pixelering på alle digital-kanalerne på mit tv - hvad kan årsagen være?

  Du skal sikre dig, at du som minimum anvender dobbeltskærmede coaxial-antennekabler. Alle stik skal som minimum være Stofa og YouSee approved, hvilket er en gængs kvalitetstandard. Hvis du ikke benytter kvalitetsantennekabler, vil dine kabler modtage elektronisk støj, som giver forstyrrelser og pixeleringer på tv.

  Hvis du har kabel-tv via en fiberboks, skal du prøve at genstarte fiberboksen ved at afbryde strømmen. Vent 1 minut og tænd herefter for strømmen igen. Efter 5 minutter er fiberboksen klar igen.

  Husk altid at tjekke om der eventuelt er driftsforstyrrelser i dit område, inden du kontakter os.

  Afhjælper ingen af de ovenstående løsninger problemet, kan du tage kontakt til Teknisk Support, som sidder klar til at hjælpe dig.

 • Jeg har kabel-tv og har netop fået en ny tv-pakke, men jeg kan ikke se flere af de nye kanaler

  Når du opgraderer eller nedgraderer din kabel-tv-pakke, skal du huske at lave en ny manuel kanalsøgning på dit tv, så de nye kanaler kan blive kodet ind. Det er ikke nok, at gennemføre en Hurtigsøgning på dit TV. Det er forskelligt fra tv til tv, hvordan man foretager en manuel kanalsøgning. Kig derfor i instruktionsbogen til dit tv for at finde ud af, hvordan du gør.

  I forbindelse med kanalsøgningen, skal du benytte oplysninger herunder. Der er 4 søgeværdier og du skal bruge så mange af dem, som dit TV giver mulighed for at indtaste:

  • NetID: 100
  • Startfrekvens: 234 Mhz
  • Qam (modulation): 256
  • Symbolrate: 6875
 • Hvordan får jeg adgang til TV2 PLAY Hele Pakken?

  Har du allerede en Waoo Web Tv konto, så skal du:

  • Kontakt Kundeservice på telefon 70 29 24 44 eller skriv til os. Oplys, at du gerne vil bestille TV 2 PLAY Hele Pakken (har du ikke haft TV 2 PLAY Hele Pakken før, skal du nævne dette – så vil du kunne få de første to måneder gratis).
  • Du vil indenfor 1 time fra bestillingstidspunktet modtage en login-mail fra TV 2 med dine login-oplysninger.

  Har du IKKE en Waoo Web Tv Konto, så skal du:

  • Opret dig som bruger på Waoo Web TV på waoo.tv. Du skal her bruge den engangskode, du modtog fra os, da du bestilte Waoo første gang. Kan du ikke finde din engangskode, så hop til næste punkt og husk at fortælle os, at du mangler din engangskode.
  • Kontakt Kundeservice på telefon 70 29 24 44 eller skriv til os. Oplys, at du gerne vil bestille TV 2 PLAY Hele Pakken (har du ikke haft TV 2 PLAY Hele Pakken før, skal du nævne dette – så vil du kunne få de første to måneder gratis).
  • Du vil indenfor 1 time fra bestillingstidspunktet modtage en login-mail fra TV 2 med dine login-oplysninger.

  Du har nu fået adgang til TV 2 PLAY Hele Pakken!

 • Sådan kommer du i gang med Viaplay

  Sådan gør du

  1. Klik ind på signup.viaplay.dk for at oprette din konto.
  2. Under ”Vælg din tv-leverandør” vælger du først Waoo, dernæst Fibia.
  3. Tast herefter dit Waoo-kundenummer, som du kan finde i menuen på tv-boksen. Klik på menupunktet ”Opsætning” og derefter på ”Systeminfo”.
  4. Angiv din mailadresse, og tast et personligt password.
   Fremover fungerer din mailadresse og det valgte password som adgang til Viaplay – også via den særlige app til smartphone og tablets (iOS og Android).
  5. Du er nu klar til at anvende Viaplay.

  Har du en Viaplay-konto?
  Er du allerede Viaplay-kunde med en aktiv konto, kan du desværre ikke knytte din nuværende konto til den adgang, der følger med din Waoo TV-pakke.

  Vi anbefaler, at du opsiger din nuværende konto og i stedet benytter den adgang, du har til Viaplay Total sammen med din Waoo Viasat Stor TV-pakke.

 • Hvad er Cloud Record?

  Vi tilbyder, at du kan gemme programmer i ’skyen’. Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme.

  Tjenesten hedder ’Cloud Record’, og gør det muligt at gemme og se programmer på tværs af alle platforme. Dvs. tv-bokse, computere, tablets og telefoner.

  Dermed kan du gemme et program på f.eks. din tv-boks og se den videre på f.eks. din computer, tablet eller telefon. Du kan f.eks. også gemme et program fra din telefon, og se den på din tv-boks efterfølgende.

  Cloud Record sørger for at huske, hvor langt du kom i et program, så hvis du genoptager afspilningen fra en anden enhed, vil du blive spurgt, om du vil fortsætte, hvor du kom fra.

  Tjenesten er tilgængelig for alle IPTV-kunder med en Waoo TV-pakke, og er uden meromkostning.

 • Kan jeg optage alle kanaler fra min Tv-pakke med Cloud Record?

  Ikke alle kanaludbydere tillader at optage deres indhold.

  Her kan du se tv-kanaler, som der pt. ikke er rettigheder til på Cloud Record samt dem du ikke kan spole i optagelser fra.

 • Hvorfor kan jeg ikke spole i alle programmer i Cloud Record?

  Med Cloud Record er det muligt at spole i optagelser fra følgende kanaler: 

  DR 1, DR 2, DR 3, DR K, DR Ramasjang, DR Ultra, DK 4, e-SportsTV, France 24 (SD), National Geographic, NRK1, Pixel.tv, SVT1, TV 2 (Bornholm), TV 2 (Fyn), TV 2 (Lorry), TV 2 (MidtVest), TV 2 (Nord), TV 2 (Syd), TV 2 (Øst), TV 2 (Østjylland), TV 2 Charlie, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 Zulu, TV3, TV3 Max, TV3 Puls (SD), TV3 Sport, TV3+, Uptown Classic, Viasat Explorer, Viasat Film Action, Viasat Film Family (SD), Viasat Film Hits, Viasat Film Premiere, Viasat Golf, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Nature/Playboy (SD), Viasat Series

  Nogle kanaludbydere tillader ikke spoling i deres optagede programmer. Du kan derfor ikke spole i optagelser fra disse kanaler:

  24 Nordjyske, 6'eren, Animal Planet, ARD Das Erste, Canal 9, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, Investigation Discovery, Kanal 4, Kanal 5, RTL, SAT.1, TLC, TV2 Norge, TV4 Sverige, ZDF

  Her kan du se tv-kanaler, som der pt. ikke er rettigheder til på Cloud Record samt dem du ikke kan spole i optagelser fra.

Web TV Aktiv Web TV
Web TV
 • DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR WEB TV

 • Hvad er Waoo Web TV

  Waoo Web TV giver dig adgang til at se en stor del af dine TV-kanaler via din computer, iPhone, iPad og Android-enheder. Alle kunder med Waoo Fiber har mulighed for at aktivere Waoo Web TV og dermed få mulighed for filmleje i Waoo Bio på deres computer. Har du også en Waoo TV-pakke, giver Waoo Web TV også adgang til størstedelen af de TV-kanaler, som er indeholdt i TV-pakken.

  Web TV koster ikke ekstra i abonnement, men vær opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af aftalen med din udbyder. Vi anbefaler, at du er tilkoblet trådløst netværk ved brug af web TV både i og udenfor hjemmet.

 • Hvordan kommer jeg i gang med at se Waoo Web TV?

  For at komme i gang med at bruge Waoo Web TV, skal du oprette en bruger på waoo.tv ved at følge vejledningen. Hvis du vil se Waoo Web TV via browseren på din computer, er det også via waoo.tv. Ønsker du at se Waoo Web TV via dine enheder, kan du hente vores Waoo Web TV apps her:

  iPad og iPhone: hent app'en her
  Android tablet og telefon: hent app'en her

 • Kan jeg se Waoo Web TV på min mobildata forbindelse?

  Ja, du kan både benytte Waoo Web TV på en mobildata-forbindelse eller over WiFi.
  Når du kører på mobildata vil dit forbrug tælle med i dataforbruget på din mobilregning. Vi anbefaler, at du benytter WiFi.

 • Hvor kan jeg bruge mit Waoo Web TV?

  For at kunne se Waoo Web TV, skal din enhed have adgang til internettet enten via trådløst internet (WiFi) eller via mobildata. Så kan du se f.eks. nyheder, sport eller leje film i både Danmark og i hele EU.

 • Hvor meget båndbredde skal jeg bruge til Waoo Web TV

  Waoo Web TV tilpasser sig automatisk til kvaliteten af din forbindelse og bruger op til 3,5 Mbps, hvilket svarer til 1,6 GB dataoverførsel per time ved den højeste kvalitet.

 • Login og glemt adgangskode

  Har du glemt din adgangskode, kan du nulstille den her: https://waoo.tv/

 • Ønsker du at ændre brugernavn/e-mailadresse på din waoo.tv konto?

  Du kan selv ændre dit brugernavn/e-mailadresse på din waoo.tv konto. Du skal blot logge ind på www.waoo.tv og ændre under ’Indstillinger/Ændre e-mailadresse’. 

   

 • Hvor finder jeg engangskoden til Waoo Web TV?

   

  Har du en tv-boks, kan du også finde engangskoden ved at gå til tv-boksens menu, trykke på "Opsætning" og derefter vælge "WebTV".

 • Hvilke kanaler kan jeg se på min enhed?

  Hvilke TV-kanaler du har adgang til på Waoo Web TV afhænger af hvilken TV-pakke, du abonnerer på. Lokal TV, DR SYN og Viasat Ultra HD kan ikke tilgås via Waoo Web TV. Har du en Waoo Mini TV-pakke, kan du ikke tilgå TV 2 regionerne. Har du tilkøbt Frit Valg Kanaler til din TV-pakke, vil størstedelen kunne tilgås via Waoo Web TV, med enkelte undtagelser, hvor kanalleverandøren ikke har givet rettighed til visning via web TV.

  Bemærk, at Waoo-kunder med Viasat TV-pakker har adgang til Viaplay se mere her

 • Kan jeg starte forfra eller tilgå 48 timers arkivet med Waoo Web TV

  Ja, du kan starte den aktuelle udsendelser forfra, og gå 48 timer tilbage i TV-guiden og starte udsendelser derfra. Du kan desuden pause udsendelser

 • Skal jeg have tv-tuner i min computer?

  Det kræver ikke TV-modtageudstyr, da Waoo Web TV bliver streamet direkte til din computer, tablet eller mobil.

  Systemkrav
 • Kan jeg se Waoo Web TV på mere end én computer?

  Du kan koble op til Waoo Web TV med op til fem forskellige enheder (computere, tablets eller telefoner), men dog kun to enheder på samme tid. Enheder kan fjernes, hvis de ikke har været anvendt indenfor 30 dage. Dette gøres fra punktet ”Administrér enheder” under ”Indstillinger” på waoo.tv eller i Waoo Web TV app’en på tablets og telefoner.

 • Hvordan kommer jeg i gang med at se Waoo Web TV på mobil eller tablet?

  For at komme i gang med at bruge Waoo Web TV, skal du oprette en bruger her på waoo.tv ved at følge vejledningen. Hvis du vil se Waoo Web TV via browseren på din computer, er det også via waoo.tv. Ønsker du at se Waoo Web TV via dine enheder, kan du hente vores Waoo Web TV apps her:

  iPad og iPhone: hent app'en her
  Android tablet og telefon: hent app'en her

 • Kan jeg bruge AirPlay?

  Ja, det kan du. Waoo Web TV understøtter AirPlay på iPhone og iPad.

  AirPlay på Apple TV 2 og 3 understøttes ikke længere. Virker fint på AppleTV4.

 • Kan jeg bruge Chromecast?

  Ja. Du kan benytte Chromecast med Waoo Web TV apps til tablet og telefon. Så kan du se Waoo Web TV direkte på din tv-skærm.

   

  Mangler du app’en? Find den her:

  Google Play

  App Store

Telefoni Aktiv Telefoni
Telefoni
 • DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR TELEFONI

 • Hvordan får jeg flyttet mit gamle fastnettelefonnummer over til Fibia?

  Hvis du ønsker at flytte dit nuværende telefonnummer over til Fibia, skal du udfylde vores fuldmagt, og sende den retur til Fibias kundecenter på den e-mailadresse, der står på fuldmagten. Når vi har modtaget fuldmagten, kan vi gå i gang med at få flyttet dit nummer.

  Her kan du downloade formularen.

  Vi sørger for overflytningen. Du skal derfor ikke opsige dit telefonabonnement. Dog skal du selv sørge for at opsige eventuelle tillægstjenester, du måtte have hos dit nuværende telefonselskab.

 • Hvor lang tid tager det at få overflyttet mit gamle telefonnummer?

  Det kan tage op til 4-6 uger at få flyttet et telefonnummer efter vi har modtaget en korrekt udfyldt fuldmagt og alle eventuelle ekstratjenester er nedtaget. 

  Har du bestilt dit telefoni-abonnement samtidig med internet eller internet+tv, så vær opmærksom på, at dit telefoni-abonnement kan blive aktiveret senere end internet og tv. Det skyldes, at fuldmagt fra dig og frigivelse fra din tidligere udbyder skal være på plads, inden vi kan aktivere telefoni-abonnementet.

  Du modtager nærmere information om aktiveringsdatoen for telefoni. Du betaler naturligvis først for telefoni fra den dag det aktiveres.

 • Hvad er forskellen på hemmeligt nummer, udeladt nummer og skjult nummer?

  Vi har lavet en tabel, som oplister forskellene på hemmeligt, udeladt og skjult nummer.

  Se tabellen her
 • Hvordan bruger jeg tillægstjenesterne til min fastnettelefon?

  Vi har samlet en kort vejledning, som viser, hvordan du benytter tjenesterne skjul nummer, spærring for anonyme opkald, viderestilling, forstyr ikke samt telefonsvarer.

  Hent vejledningen her

 • Hvordan opsiger jeg mit abonnement på fastnettelefoni?

  Det afhænger af, om du ønsker at flytte dit nuværende abonnement over til en anden udbyder, eller om du helt vil afskaffe din fastnettelefon:

  • Hvis du ønsker at flytte til en anden udbyder
   Hvis du ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer hos en anden udbyder, er det vigtigt, du ikke opsiger dit abonnement hos os. I stedet skal du bede din nye udbyder om at overflytte dit nuværende telefonnummer, og så klarer vi resten.
  • Hvis du helt vil afskaffe fastnettelefonen
   Har du ikke længere brug for din fastnettelefon kan du opsige ved at kontakte kundeservice.
 • Hvordan får jeg min telefon til at virke?

  Der er en række ting, som du kan gøre for at få din telefonforbindelse til at virke:

  Kablingen vedrørende din telefon skal være direkte fra din fiberboks til din telefon.

  Du skal sørge for at kable til porten Phone 1, hvis du har et enkelt telefonnummer. Har du to numre, benyttes porten Phone 2.

  Alt intern kabling er på dit ansvar.

Regning & abonnement Aktiv Regning & abonnement
Regning & abonnement
 • DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR REGNING & ABONNEMENT

 • Hvordan tilmelder jeg mig betalingsservice?

  Du kan tilmelde dig betalingsservice ved at benytte denne formular

 • Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

  Ønsker du at lave ændringer i dit abonnement, som f.eks. at skifte til en anden hastighed, skifte til en anden tv-pakke eller tilføje ekstra services? Så kontakt vores kundecenter - vi er klar til at hjælpe dig.

 • Hvordan læser jeg min regning?

  For at gøre det nemmere for dig, at forstå din regning har vi lavet en guide, som gennemgår regningen.

   

 • Hvad er Koda/Copydan?

  KODA/Copydan er lovpligtige afgifter til rettighedsindehavere (producenter og kunstnere) på både radio og TV.

  Afgifterne er inkluderet i dit TV-abonnement, men da afgifterne er momsfrie, skal de fremgå separat på din regning.

 • Kan jeg få opsplittet min regning, så jeg kan benytte mig af arbejdsgiverbetalt bredbånd?

  Ja, du kan godt dele din regning op. Du skal blot udfylde vores blanket til firmabetalt bredbånd og returnere den til Fibia. Så sørger vi for, at din regning bliver delt op.

  Bor du på Sjælland eller Øerne, kan du benytte denne formular.

  Bor du i Jylland, kan du benytte denne formular.

  Bemærk: Bor du i en boligforening i Jylland, og har I en kollektiv foreningsaftale, bedes du kontakte vores kundeservice.

 • Hvordan kan jeg finde ud af, hvad jeg betaler pr. måned?

  Hvis du er i tvivl om, hvad du betaler pr. måned, er du velkommen til at kontakte Fibias Kundeservice - vi sidder klar til at hjælpe dig.

 • Hvordan får jeg regningen sendt til en anden adresse?

  For at få sendt din regning til en anden adresse, skal du blot kontakte os via vores kontaktformular. Send os adressen, og skriv at du fremover ønsker at få regningen tilsendt til denne.

  Benyt denne formular, hvis du bor på Sjælland eller Øerne.

  Benyt denne formular, hvis du bor i Jylland.

 • Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

  Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du blot kontakte Fibias kundecenter på telefon 70 29 24 44 eller via vores kontaktformularer.

  Benyt denne denne formular.

  Returnering af udstyr

  Har du lejet tv-bokse og/eller telefoni-bokse, bedes du returnere disse senest 5 arbejdsdage efter abonnementets udløb. Din vægmonterede fiberboks skal ikke sendes retur.

  Udstyret skal sendes til:

  Fibia
  c/o Milcom L&D ApS
  Farum Gydevej 64
  3520 Farum
  Att: Returpakker

 • Hvor lang tids opsigelsesvarsel har jeg på mit internetabonnement?

  Som kunde hos Fibia har du som udgangspunkt 30 dages opsigelse på dit internetabonnement. Dog har alle vores kunder 6 måneders binding på deres aftale.

  Se og download alle vores vilkår på vores side med vilkår og betingelser.

Bestilling & etablering Aktiv Bestilling & etablering
Bestilling & etablering
 • DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FOR BESTILLING & ETABLERING

 • Hvor lang tid går der fra jeg har bestilt, til jeg er online?

  For at finde ud af hvor lang leveringstiden er på netop din adresse, kan du benytte dig af vores adressetjekker.

  Bor du i en boligforening?:

  • Hvis din boligforening allerede får leveret fibernet fra Fibia, afhænger leveringstiden af din boligforenings aftale. Ring til vores foreningsspecialister på 7029 2431 og hør nærmere.
  • Har din boligforening ikke allerede fibernet fra Fibia, skal dette først etableres. Ønsker du at vide mere om at få lynhurtigt fibernet til din forening, ring da til vores foreningsspecialister på 7029 2431 eller udfyld denne formular.

Fandt du ikke et svar på dit spørgsmål, så indtast din forespørgsel i søgefeltet i toppen af siden ↑

Mangler du en vejledning?

Find guides og vejledninger på vores vejledningsside. 

Tjek vores driftsinfo

Se om der er driftforstyrrelser i dit område. 

Dårlig trådløs dækning?

Er der lavt signal eller dårlig dækning på dit trådløse netværk? Læs vores guide til at få bedre en trådløs dækning.

Forstå din regning

I tvivl om din regning? Læs her, hvordan din regning skal forstås.

Erhvervskunde

Er du erhvervskunde, eller ønsker du at høre mere om at få fibernet til din virksomhed? Så kontakt vores erhvervskundecenter.