Cookie- og privatlivspolitik

Fibia har et ønske om at beskytte dine personlige oplysninger. Vi vil gøre vores for, at du nemt forstår, hvordan vi bruger dine oplysninger samt fortælle om, hvordan vi gør brug af cookies. Du accepterer nedenstående persondatapolitik, når du besøger fibia.dk.

Når du bruger fibia.dk indsamler vi oplysninger om dig. Her kan du læse om, hvilke informationer vi indsamler, hvordan vi behandler informationerne, og hvem du eventuelt kan kontakte vedrørende dine informationer.

Dette website udbydes af:
Fibia P/S
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Indsamling af oplysninger

På fibia.dk indsamler vi to typer af oplysninger:

  • Cookies
  • Personoplysninger

Brug af cookies på fibia.dk

Næsten alle websites gør i dag brug af cookies. Når du besøger et website, bliver der lagt en eller flere cookies. Det gør vi for at kunne gøre din oplevelse på fibia.dk endnu bedre.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger også cookies for at forbedre brugervenligheden på vores sites og for at kunne forbedre vores markedsføring. Når du klikker dig ind på fibia.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

1. Cookies

Når du besøger fibia.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

1.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

1.2 I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik- og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

1.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser. Vi gør opmærksom på, at vi på linket har opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre minecookies.org opmærksom på dette. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

1.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

1.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

I nedenstående afsnit er oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores websites, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.
Vi bruger flere statistikprogrammer, hvor vi kigger på data fra vores brugere. Her er det ikke muligt at genkende enkeltpersoner, og data bruges kun i forbindelse med at drive, udvikle og forbedre vores websites samt at kunne forbedre vores markedsføring.

Vi bruger også cookies til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Bemærk, at denne målretning sker på andre sider udover dette website. Ønsker du ikke at indgå i disse netværk, kan du fravælge dem samlet eller individuelt her: http://minecookies.org/fravalg 

1.6 Cookies fra Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan brugerne anvender fibia.dk. Her er det ikke muligt at genkende enkeltpersoner. Oplysningerne gemmes på Googles servere i USA. Google Analytics kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Google Analytics’ vegne.
Google Analytics sætter to typer cookies. Den ene er en permanent cookie, der viser om det er en tilbagevendende bruger, hvilket website brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt osv. De permanente cookies bliver lagret på din harddisk indtil de udløber, eller du selv sletter dem. Den anden er en sessionscookie. Den bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Den udløber efter hver session, altså når du lukker en fane eller din browser.

Læs mere om, hvordan Google bruger cookies.

1.7 Cookies fra Eloqua

Vi bruger Eloqua til at indsamle oplysninger om den enkelte besøgendes adfærd på websitet med henblik på at målrette markedsføring.

Hvilke data indhenter cookien: Tracking af sidevisninger.

Hvem er den endelige modtager af data fra cookien: Fibia P/S via Oracle-Eloqua

1.8 Cookies fra Adform

Adform benyttes til at evaluere vores marketing kampagner. For information omkring hvordan du kan framelde dig Adform cookies, henviser vi til http://www.adform.com/site/privacy-policy/

1.9 Cookies fra Google Adwords og Google Dynamic Remarketing

Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncerne der vises på Google i forbindelse med søgninger. Disse annoncer skal helst være så relevante som muligt og vha. cookies kan man se om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information.

De vil også hjælpe til med at tilpasse Google søgninger over tid, så brugeren får mere effektive søgninger.

Cookies herfra kan anvendes i remarketing kampagner på Google Display Netværket. Adwords cookies lagres i 30 dage.

Remarketing cookien muliggør bedre målretning af annoncer, så brugeren præsenteres for de mest relevante annoncer fra Fibia.

1.10 Cookies fra Hotjar

Cookies fra Hotjar benyttes til at tracke for eksempel klik, scroll-længder og bevægelsesmønstre på sider, så vi løbende kan forbedre designet og opbygningen af den enkelte side.

1.11 Cookies fra Bellmetric

Benyttes til at præsentere et unikt telefonnummer for den besøgende, så man efterfølgende kan tracke antal telefonopkald, der skabes på hjemmesiden. Benyttes også til at vise målrettede dialogbokse til kundeservice- og marketingformål.

1.12 Cookies fra Visual Website Optimizer

Anvendes til at måle hvordan udvalgte brugere reagerer på målrettede ændringer i hjemmesidens indhold og funktionalitet, for at afgøre hvilken variation, der er mest effektiv i forhold til at konvertere brugere til kunder.

1.13 Cookies fra Google Tag Manager

Google Tag Manager benyttes til at kontrollere, hvor på sitet forskellige scripts og lignende skal køres, samt til at understøtte funktionaliteten på sitet.

2. Personoplysninger

2.1 Personhenførbare oplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

2.2 Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at du kan få fuldt udbytte af fibia.dk eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af fibia.dk.

2.3 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fibia, skal du rette henvendelse til fibia@fibia.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.4 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ændringer i denne erklæring

Vi forbeholder os ret til løbende at ændre denne erklæring og lægge nye versioner på vores websites.

Med venlig hilsen
Fibia

 

Sidst opdateret 15-03-2016

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Ved at bruge Fibia.dk, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK