Skal Idestrup og omliggende byer have 100 x flere muligheder?

På opfordring fra lokale ildsjæle i Idestrup, Sønder Ørslev, Ulslev, Tjæreby, Sønder Tåstrup, Elkenøre og Sildestrup tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet i området. Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet og 100 x flere muligheder til Idestrup og omliggende byer.

Seneste nyt

Læs seneste nyt om fibernettets status i Idestrup og omliggende byer 

Vær med til at sikre fibernet i Idestrup

Vi etablerer kun fibernet i de områder, hvor beboerne er interesserede. Første skridt er derfor at undersøge opbakningen i Idestrup, Sønder Ørslev, Ulslev, Tjæreby, Sønder Tåstrup, Elkenøre og Sildestrup. Hvis den er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Helårsbeboelser - få fibernet for 500,- kr.*

Hvis fibernettet kommer til Idestrup og de omkringliggende byer, kan du etablere fiberkabel til din bolig for 500,- kr.*

*Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet.

Sommerhuse - få fibernet for 699,- kr.**

Har du sommerhus inden for vores afgrænsningsområde, har du mulighed for at benytte dig af vores fordelagtige Waoo! Fritid-abonnement. Med Waoo! Fritid har du mulighed for nemt at sætte abonnementet i bero i de perioder, du ikke benytter sommerhuset. Læs mere om Waoo! Fritid-abonnementet.

Hvis du vælger et Waoo! Fritid internetabonnement, er der ud over etableringsprisen på 500,- en oprettelsespris på 199,- kr. ** 

** Oprettelsesprisen er en kampagnepris. Hvis man tilmelder sig efter 29. november 2015 er prisen kr. 999,-
Tilmelding til Waoo! Fritid kræver, at boligen er registreret som Fritidshus i BBR-registret.
Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibia’s fibernet.

I dette område undersøger vi interessen

Inden for det grønne område undersøger vi pt. interessen for fiber. Ligger din bolig eller fritidsbolig inden for afgræsningen kan du altså tilmelde dig fibernet her på siden.

Du kan zoome ud og ind, og flytte på kortet ved hjælp af din mus.

Giv os din tilmelding

Du kan allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov. Vælger du ikke en internethastighed på nuværende tidspunkt, vil du senere modtage en bekræftelse med Fibia's billigste kampagnetilbud, såfremt det nødvendige antal tilmeldinger opnås.

Din tilmelding betragtes som bindende, og der vil blive fremsendt en bekræftelse, såfremt området opnår nødvendig tilmelding. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

For at kunne tilmelde dig fibernet, skal din bolig eller fritidsbolig ligge inden for afgrænsningsområdet.

Kontaktoplysninger

Internethastigheder

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og for Waoo! Fritid.

(1) Nyhedsbrevsbetingelser
Læs vores korte nyhedsbrevsbetingelser.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

*Bestilling af Waoo Fritid-produkterne forudsætter, at leveringsadressen er registreret i BBR som sommer-/fritidshus.

(1) Nyhedsbrevsbetingelser:
Jeg giver samtykke til, at Fibia P/S må kontakte mig pr. brev, e-post (e-mail, sms, mms) og telefon med information, konkurrencer og gode tilbud på bredbåndsydelser, telefoni, tv og video on demand. Jeg kan til hver en tid tilbagekalde samtykket. Se mere her.

Få tv og telefoni sammen med dit fiberbredbånd

Fibia tilbyder også de gode tv-pakker og Frit Valg TV fra Waoo! samt fastnet telefoni på fibernettet, dette kan du tilvælge efter modtagelse af ovennævnte bekræftelse.

Du kan se alle tv-produkterne på Fibias tv-side.

Film, tv og lynhurtigt bredbånd på fibernet

En fiberforbindelse giver dig først og fremmest Danmarks bedste bredbånd (internet). Mne du kan også få tv med masser af nye valgmuligheder, fx at leje film eller se tv på computer og tablet. Se vores aktuelle tilbud fra Waoo! og læs mere om muligheden for også at se Viasats populære produkter.

Se vores aktuelle tilbud.

Test om du får den hastighed, du betaler for

Alt for mange får ikke den hastighed på internetforbindelsen, som de er blevet lovet. Med fibernet fra Fibia og Waoo! får du hver en Mbit, du betaler for - uanset om du uploader eller downloader. Brug Waoo!s hastighedsmåler til at teste din nuværende internetforbindelse, eller sammenlign hastigheder med hastighedssammenligneren.

Seneste nyt

18.04.2016

Opfølgning på spørgsmål fra infomødet d. 7. april

I forlængelse af aftale på informationsmødet i Idestrup Forsamlingshus d. 7. april 2016, følger her information om ansvar v. eventuelle skader på privat matrikel, såfremt der ved fibernet etablering påføres skade på ukendte rør, tanke, ledninger m.v. beliggende under jordoverflade.

Kunden har ejerrisiko, såvel for kendte som ikke kendte ting på egen matrikel. Forud for en fibernet etablering, vil Fibia kontakte kunden og udarbejde en graveaftale, og herunder skitseres kendte ledninger m.v. Påføres der skade på ukendte ledninger m.v., som ikke er kendt af kunden og dermed indtegnet på graveaftalen, vil det være en sag mellem kundens forsikring og entreprenørens forsikring, som i samarbejde finder en løsning.

10.12.2015

Vi mangler endnu lidt tilmeldinger i en del områder

Det overordnede mål er nået - enkelte områder er dog stadig ikke helt i mål

Det overordnede mål er nået - enkelte områder er dog stadig ikke helt i mål

Det overordnede mål for tilmeldinger er nået - men i enkelte områder mangler der endnu lidt tilmeldinger, før vi kan begynde at etablere fibernet. 

Specifikt gælder det, at:

  • Der er kommet en del tilmeldinger til etablering af fibernet på Pregehøjvej og Stovbyvej, men der mangler tilmeldinger fra selve Stovby, for at få fibernet til området.
  • Der er kommet en del tilmeldinger fra Gedser Landevej og Hallerupvej, men der mangler enkelte, for at fibernet kan etableres her.
  • Der kommet enkelte tilmeldinger fra Sønder Kirkeby, Egebjerg og Sønder Alslev, men her har der åbnet sig mulighed for etablering af fibernet, hvis der opnås samme grad af tilslutning som i andre områder af Idestrup Sogn og omegn.

08.10.2015

Informationsmøde for Idestrup, Sønder Ørslev, Ulslev, Tjæreby, Sønder Tåstrup, Elkenøre og Sildestrup

Fibia undersøger for øjeblikket interessen for fibernet i Idestrup, Sønder Ørslev, Ulslev, Tjæreby, Sønder Tåstrup, Elkenøre og Sildestrup.

Der afholdes informationsmøde i Idestrup Forsamlingshus d. 22. oktober kl. 19 - 20.30 og d. 2. november kl. 19 - 20.30.