Hvad er fibernet?

Med fibernet får du din helt egen hurtige og meget stabile internet-forbindelse direkte ind i din bolig. Telefoner, iPads og computere; med fibernet kan alle i familien være online på samme tid i hele boligen – uden at du oplever udfald eller nedsat hastighed. Du streamer film, Skyper og downloader tunge filer overraskende hurtigt.

Her kan du læse mere om, hvordan etableringen af fibernet kommer til at foregå.

Hvad gør jeg nu?

Vi har Danmarks bedste internet for sjette år i træk, og du kan vælge den hastighed, der passer bedst til dig og din familie.

Vi har tre forskellige kabel-tv-pakker, som giver dig knivskarpt og digitalt tv uden brug af en tv-boks. Du kan derfor, som vanligt, modtage tv fra antennestikket. Du kan se kabel-tv i alle rum - uden det koster ekstra.

Læs mere om produkterne her

Tilmeld dig nemt her på siden eller ved at ringe til os på 70 29 24 31.

Bestil nu

Tilmelding

Vi betragter din tilmelding som bindende, og vi sender en bekræftelse til dig. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du modtager bekræftelsen. 

Bemærk, at øvrige tillægsprodukter kan bestilles på det omdelte bestillingsark eller ved at ringe til vores kundeservice på telefon 70 29 24 31.


Kontaktoplysninger

Det med småt

** Nyhedsbrevsbetingelser
Læs vores korte nyhedsbrevsbetingelser.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

header##

fulltext##

Fordele ved at vælge Waoo Forening

Waoo er for sjette år i træk blevet kåret som Bedst i Test blandt danske internetudbydere af rådgivningsvirksomheden Loyalty Group.

Læs mere om fordelene ved Waoo fiberbredbånd fra Fibia.

Waoo giver dig hastighedsgaranti

Vi giver dig hastighedsgaranti på dit fiberbredbånd. Dermed er du sikker på, at du – som minimum – altid får den bestilte hastighed på dit fiberbredbånd.