Danmarks største fiberselskab

Hvem står bag

Fibia er en sammenlægning af NRGi og SEAS-NVE’s fiberaktiviteter, og det bliver Danmarks største fiberselskab.

Vi ønsker at skabe konsolidering i branchen. Ved at sammenlægge de to fiberselskaber sikrer vi kritisk masse, og det er afgørende for at få fiber rullet hurtigere ud i Danmark. SEAS-NVE og NRGi har de samme visioner og supplerer hinanden godt både geografisk og komptencemæssigt.

Fibia er meget åben for at indgå sammenlægninger med andre selskaber. Det handler om at styrke sig i branchen. Sammenlægningen af SEAS-NVE og NRGi’s fiberaktiviteter er bare første skridt på vejen.

Fibia er fra starten blandt de største fibernetselskaber i Danmark. Selskabet har passeret mere end 200.000 husstande og erhvervsvirksomheder med fibernet, og har fra starten over 70.000 kunder.

Lokationer

Fibia har administrativt hovedkontor i Svinninge på Sjælland, derudover kontorer i Tilst i Jylland og Haslev på Sjælland.

SEAS-NVE OG NRGi I PARLØB

OM SELSKABERNE BAG FIBIA

SEAS-NVE

SEAS-NVE har 780 ansatte og er Danmarks største andelsejede energi- og fiberselskab med 480.000 kunder, hvoraf 375.000 er andelshavere. I 2013 havde SEAS-NVE en omsætning på 3,3 milliarder kroner og en balance på 15 milliarder kroner.

NRGi

Med 1.200 ansatte og godt 210.000 andelshavere er NRGi a.m.b.a. et af Danmarks største energiselskaber. NRGi havde i 2013 en omsætning på 2,4 milliarder kroner og en balance på 5,6 milliarder kroner.