Tak for din interesse for at få fibernet

Umiddelbart ser det ikke ud til, at der er fibernet tæt på din bolig. Ønsker du at få fibernet til dit lokalområde, så læs mere under "Bliv fibernetambassadør". Udfyld formularen, og tilkendegiv din interesse for fibernet.

Vi glæder os til at høre fra dig og til forhåbentlig at levere lynhurtigt internet med masser af muligheder til dit lokalområde.

Bliv fibernetambassadør

Fibernet er fremtidens teknologi - i dag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Garanteret hastighed

Fremtidssikret båndbredde

Fleksible tv-pakker

Mulighed for tilvalg

Nyhedsbrevsbetingelser

Jeg giver hermed mit samtykke til, at Fibia P/S (”Fibia”) må behandle mine personoplysninger, som er angivet nedenfor, til brug for at kontakte mig pr. brev, e-post (e-mail, sms, mms eller tilsvarende digitale kanaler) og telefon med markedsføring, herunder information, konkurrencer og gode tilbud på bredbåndsydelser, telefoni, tv og video on demand. De personoplysninger, som Fibia må behandle, omfatter navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Samtykket er gældende fra dags dato og kan til enhver tid tilbagekaldes ved at kontakte Fibia. Herefter vil Fibia ikke længere behandle mine personoplysninger til brug for ovennævnte formål, medmindre jeg har samtykket hertil. Se mere her.