Masser af fordele med fibernet fra Fibia

Vi giver dig symmetriske hastigheder

Elsker du at skype, spille online eller har du brug for at kunne dele store filer for eksempel via en cloud-service, så er fiberbredbånd et must.

Med fiberbredbånd fra Fibia, får du altid symmetrisk båndbredde. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader. Det er en fordel, hvis du vil uploade billeder, videoer, benytte online videosamtaler, eller når dine børn vil spille spil på nettet. Har du en hjemmearbejdsdag, hvor du har brug for at uploade filer til et fællesdrev eller downloade store dokumenter, så kan du det hele – uden problemer!

Det er især, når der skal sendes data ud af huset, hvis du uploader filer eller digitale feriebilleder til online-fremkaldelse, at det har stor betydning, hvilken upload-hastighed man har. De lynhurtige hastigheder gør eksempelvis også gaming til en bedre oplevelse samtidig med, at det gør det muligt at koble adskillige computere på forbindelsen samtidig med, at der ses tv i meget høj kvalitet.

Waoo Hastighedsgaranti

Med Waoo Fiberbredbånd fra Fibia får du hastighedsgaranti på din internetforbindelse. Det er en garanti, som sikrer, at du - som minimum - altid får den bestilte hastighed på dit internet. Og som den eneste udbyder, gælder garantien også selvom du bruger forbindelsen til at se tv samtidig.

Test selv din hastighed og se om du i dag får den hastighed, du betaler for.

Båndbredde nok til alle

En af fibernettets største fordele er den høje kapacitet, der giver nærmest ubegrænsede muligheder. Og med Waoo fiberbredbånd fra Fibia, kan hele familien både være på nettet og se fjernsyn på samme tid - uden at det går udover oplevelsen og hastigheden.

Forbindelsen påvirkes ikke

Din Fibia fiberforbindelse er en personlig forbindelse, der ikke påvirkes af hverken andre brugere i området eller af afstanden til nærmeste central, hvis du f.eks. bor i et landdistrikt. Og fibernettet bliver i modsætning til mobilt bredbånd ikke påvirket af skove, bakker eller høje bygninger.

Du fremtidssikrer din bolig

En fiberforbindelse fra Fibia er med til at fremtidssikre din bolig - og bidrager dermed positivt til værdien af den. Høj bredbåndshastighed er et vigtigt parameter for mange, som er på udkig efter en ny bolig, så derfor kan du se fiberadgangen som en opgradering af hele din bolig.

Bedst i test for ottende år i træk

Waoo Fiberbredbånd fra Fibia er af de danske internetkunder igen i år blevet kåret som Danmarks bedste bredbånd - det er ottende år i træk.

Det er rådgivningsvirksomheden Loyalty Group, der har spurgt kunderne hos en lang række danske internetudbydere om tilfredsheden med blandt andet produkter, service og værdi for pengene.

Læs mere om undersøgelsen på Loyalty Groups website.

Se om du kan få lynhurtigt fibernet

 

Prøv vores fibertjekker