Ingen dårlige undskyldninger

Vi giver dig
garanteret hastighed

Hos Fibia får du altid, hvad du betaler for. Når vi skriver garanteret hastighed, så mener vi det. Hvordan kan vi være så sikre på det? Fordi vores internet bliver leveret via fibernet.

Med en fiberforbindelse får du altid symmetrisk up- og downloadhastighed. Det betyder, at du kan sende og modtage information med samme hastighed, og så garanterer vi, at du får den hastighed, du har bestilt, da fiberforbindelsen ikke påvirkes af hvor mange, der bruger den eller din beliggenhed i forhold til centralen.

Den garanterede hastighed betyder også, at hele hastigheden er dedikeret til din internetforbindelse. Det betyder, at det ikke trækker ned i din hastighed, at du ser tv eller taler i telefon.

Traditionelle internetforbindelser som kobber, har typisk en meget lav uploadhastighed, selv når du bestiller en forbindelse med en stor downloadhastighed, ligesom at samtidig brug af telefoni eller tv typisk vil trække fra i internetforbindelsens ydeevne.

Bestiller du Waoo! Fiberbredbånd fra Fibia, er hastighedsgaranti en selvfølge. Så hvis du er træt af de mange undskyldninger for sneglefart på din internetforbindelse, så skift til Fibia og få den hastighed, du betaler for.

Hastighedsgarantien forudsætter, at hastighedstesten er gennemført på legacy.speedtest.net efter betingelserne. Hastighedsgarantien gælder ikke wi-fi (trådløst netværk).

Ideelt til Skype og hjemmearbejdspladsen

Symmetriske hastigheder

Elsker du at skype, spille online spil eller har du brug for at kunne dele store filer for eksempel via en cloud-service, så er fiberbredbånd et must for dig.

Med fiberbredbånd fra Fibia får du altid symmetrisk båndbredde. Det vil sige, at du får den samme høje hastighed, når du uploader, som når du downloader. Det er en fordel for eksempel, hvis du vil uploade billeder, videoer, benytte online videosamtaler, som Skype eller når dine børn vil spille spil på nettet. Har du en hjemmearbejdsdag, hvor du har brug for at uploade filer til et fællesdrev eller downloade store dokumenter, så kan du det hele – uden problemer!

Det er især, når der skal sendes data ud af huset som eksempelvis digitale feriebilleder til online-fremkaldelse, at det har stor betydning, hvilken upload-hastighed man har. De lynhurtige hastigheder gør eksempelvis også gaming til en bedre oplevelse samtidig med, at det gør det muligt at koble adskillige pc’er på forbindelsen samtidig med, at der ses tv på husstandens almindelige tv i meget høj kvalitet.

Se om du kan få lynhurtigt fibernet

 

Prøv vores fibertjekker