Det nyeste udstyr – den sikre vej til store oplevelser

Man må aldrig gå ned på udstyr, siges det. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at opdateret udstyr som regel giver en klart bedre udnyttelse af de mange store oplevelser, som internet og tv byder på.

Den teknologiske udvikling buldrer derudaf, og nye standarder vinder hurtigt frem. Det kan derfor være både tidskrævende og dyrt at følge med. Men med ”Altid Nyeste Waoo-udstyr” kan du altid at holde dit hjem teknologisk opdateret.

Når der lanceres nye enheder til Waoo Smart WiFi eller nye tv-bokse1, vil du altid få mulighed for at skifte dit eksisterende udstyr til de nye modeller, hvis du abonnerer på vores største fiberpakke, Waoo Fiber Full.

Måske markedets bedste wi-fi?

Det betyder blandt andet, at du altid får en trådløse dækning (wi-fi), der er blandt de bedste på markedet, og at din tv-boks er klar til de oplevelser, der følger med udviklingen inden for tv.

På den måde er du sikker på at få det bedste ud af din Waoo Fiber-pakke og få de største oplevelser via din lynhurtige fiberforbindelse.

Sådan får du ”Altid Nyeste Waoo-udstyr”

Hvis du ikke allerede har pakken Waoo Fiber Full, så skal du først opgradere. Læs mere om vores fiberpakker og bestil her. Eller du kan ringe til vores Kundecenter og bestille på 7029 2666.

Når vi lancerer nyt udstyr til Waoo Smart WiFi eller nye tv-bokse, får du en besked fra os.

Du kan så ringe eller skrive til os og bede os om at sende nyt udstyr, hvis du synes, det er tid til en opgradering.
Når du modtager det nye udstyr, skal du sende det lejede eksisterende udstyr retur.

1Gælder kun, hvis du også er Waoo TV-kunde. Gælder kun for abonneret udstyr.