Gem dine filer sikkert

Gem vigtige billeder, videoer og filer i ‘skyen’

Med Waoo Fiber får du adgang en online lagringstjeneste - Chili Cloud. Her kan du gemme de billeder, videoer eller andre filer, du gerne vil passe godt på og have sikkerhed for ikke forsvinder, fx hvis du mister din computer, eller den går i stykker.

Online Harddisk gi’r ekstra plads og sikkerhed

Med Chili Cloud online harddisk skal du ikke bekymre dig om pladsen på din computer og mobile enheder, da du får en ekstern harddisk i ´skyen´.

Automatisk synkronisering

Du kan synkronisere din online harddisk ned på din computer (pc el. Mac). Når du lægger nye filer i mappen, bliver de automatisk gemt og er dermed i sikkerhed, hvis du mister din computer/harddisk, eller den går i stykker.

Nemt at dele filer

Lige meget hvor du er, kan du med en online harddisk nemt og sikkert se, redigere og dele filer mellem venner og familie.

App til din mobil

Du kan hente en app til din mobiltelefon, som automatisk kan gemme dine billeder og videoer på din eksterne harddisk.

Online harddisk efter dit behov

Online harddisk kan tilkøbes til de mindste pakker og opgraderes til endnu flere GB på alle pakkerne, hvis du har behov for ekstra plads. Her ser du dine muligheder:

Waoo Fiber Light og Waoo Fiber Basic:
Du kan tilkøbe 100 GB online harddisk og 1.000 GB online hardisk.

Waoo Fiber Extra:
25 GB følger med i dit abonnement. Du kan opgradere fra 25 GB online harddisk til 100 GB online harddisk og 1.000 GB online hardisk.

Waoo Fiber Full:
100 GB følger med i dit abonnement. Du kan opgradere fra 100 GB online harddisk til 1.000 GB online harddisk.

Priser:
100 GB for 39 kr. pr. md
1.000 GB for 109 kr. pr. md.

Kom i gang. Hurtigt om nemt

Det er nemt at tage din online harddisk Chili Cloud i brug. Du modtager en velkomstmail med et link til aktivering. Så er det blot at vælge dit personlige password til din online harddisk, og så kan du gennem dine og din families filer online.

Læs vores installationsguide til Chili Cloud online harddisk til PC og Mac.
Læs vores installationsguide til Chili Cloud online harddisk til iPhone og Android.

Lidt praktisk om Chili Cloud

Du kan få adgang til dine filer fra en browser på pc eller Mac, iOS telefoner og tablets, Android telefoner og tablets samt Windows Mobile 8.

Aktivering af din online harddisk forudsætter, at vi har din e-mail-adresse.

Chili Cloud leveres af Chili Security, som passer på flere end 1.000.000 filer for danske virksomheder og privatpersoner. Så her er dine filer i trygge hænder.