Med Udvidet Installation sørger vi for, at du kommer godt i gang.

Vi hjælper med opsætning af Waoo Smart WiFi, inkl. måling og test, og vi rådgiver om optimal dækning i din bolig evt. tilkøb af ekstra wi-fi enheder. Vi sørger for, at internettet virker og er tilsluttet.

Gælder Udvidet Installation også tv?

Har du købt tv, hjælper vi med at tilslutte ét tv og én tv-boks, og vi hjælper med installation af dine tv-kanaler, så du kan se tv. Derudover får du en kort introduktion til tv-portalen, som bl.a. indeholder Waoo Web TV, Kanalbutikken, Waoo Bio og Netflix. Har du fastnettelefoni, hjælper vi med tilslutning af én fastnettelefon og test af klartone.

Udvidet Installation på alle enheder

Kort sagt hjælper vi dig godt i gang med din installation. Vi sørger for at dit trådløse netværk (wi-fi) fungerer og vi hjælper med at få dine produkter til at virke på én computer, ét tv og én fastnettelefon.

Hvad koster Udvidet Installation?

Du kan tilkøbe Udvidet Installation til Waoo Fiber Light og Waoo Fiber Basic for 799 kr.* Bestiller du Waoo Fiber Extra eller Waoo Fiber Full (link) er Udvidet Installation med i prisen.

*Gælder ved samtidig tilslutning til fibernettet. Hvis du allerede er tilsluttet opkræves desuden et kørselsgebyr på 435,-.