Waoo Smart WiFi sætter turbo på dit trådløse netværk

Driller dit wi-fi?

Så kan vores nye Smart WiFi være din løsning.

Du kender det sikkert: iPad’en kan ikke koble sig på det trådløse netværk. Alting går langsomt. Det virker i stuen, men så snart du går ud i køkkenet, op på 1. sal eller sætter dig på toilettet, kan du glemme alt om at få selskab af din yndlingsserie. Den bliver inde i stuen. Sammen med din router. Men sådan behøver det ikke at være.

Hurtigt wi-fi i hele boligen

Udover at du naturligvis kan benytte din computer, mobil og tablet trådløst, vil wi-fi-sættet sikre, at du, uanset hvor du opholder dig i dit hjem, altid får det mest optimale wi-fi-signal, og dermed den mest optimale udnyttelse af din Waoo Fiberforbindelse.

Waoo Smart WiFi består af et sæt med to enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på cirka 140 m2. De er parret med hinanden fra starten, og vil automatisk forbinde, når de bliver tændt. Hvis du har brug at dække et større hjem, kan du bestille én ekstra enhed, som forbindes til de to eksisterende. Dermed vil du få optimal trådløs udnyttelse af din hurtige fibernetforbindelse – nu også trådløst.

Sættet kan også benyttes til at skabe en trådløs forbindelse til dine Waoo 7410 tv-bokse

Se hvor nemt det er at opsætte Waoo Smart WiFi

Hvad koster det?

Et Waoo Smart WiFi-sæt er inkluderet i Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full, og kan lejes til de mindre fiberpakker Waoo Fiber Light og Waoo Fiber Basic for bare 49 kr. pr. md. Én ekstra enhed kan lejes for 25,- pr. md., så du kan få optimal dækning uanset størrelsen på din bolig.

Ved bestilling af Waoo Smart WiFi tillægges bokshåndtering på 99,- (engangsbeløb).

Overvåg Smart WiFi via app'en

Waoo Smart WiFi kan administreres og overvåges via en app, hvor du bl.a. kan monitorere og konfigurere Smart WiFi-enhederne, se status og signalstyrke og meget andet.
Hent app’en til Android her eller til iPhone lige her.

Installationsguide

Her kan du hente Waoo Smart WiFi installationsguide og få gode råd til opsætning Installationsguide

Det siger pressen

Waoo Smart WiFi er allerede blevet rost i pressen, og i disse artikler kan du kan læse meget mere om løsningen:

Se om du kan få lynhurtigt fibernet

 

Prøv vores fibertjekker