Tag dine tv-kanaler med dig

Nyhed! Apple TV
Se dine tv-kanaler og optagelser direkte på din fladskærm med Waoo TV app på dit Apple TV (Generation 4 og 4K). Hent app'en til iPhone og Android.

Sådan fungerer Web TV-streaming

Med Waoos Web TV-abonnement, er det muligt at streame alle dine yndlingsprogrammer når som helst og hvor som helst. Da det er et 100% webbaseret TV-abonnement, er det eneste du har brug for, en internetforbindelse. På denne måde kan du tilgå TV på alle dine enheder, som kan blive forbundet til internettet.

Dette gælder også, hvis du kan komme på nettet via data på din telefon. Din telefon og computer kan derfor fungere som et transportabelt digital TV, hvor du altid kan se de programmer, du har lyst til. Du kan derfor også nemt tilgå Web TV udenfor hjemmet, men også udenfor landets grænser. Fra april sidste år er det nu muligt at se sit Waoo TV-abonnnement i EU, så du også kan tage dine yndlingsprogrammer med på ferie.  

Du kan ligeledes have 2 enheder på ad gangen med maksimalt 5 enheder registreret på Waoos Web TV-abonnement. Dette giver dig rig mulighed for at koble hele din familie på Web TV-streaming, så alle kan nyde godt af deres yndlingsprogrammer.

Waoo Bio system

Som bruger af vores Waoo TV-abonnement, får du også adgang til Waoo Bio. Det er din egen hjemmebiograf med adgang til 12000 lånefilm fordelt på aktuelle premierefilm og klassikere. Du får adgang til Waoo Bio via din tv-boks eller computer. Om du er på ferie, i sommerhus eller noget helt tredje, kan du få adgang til denne fantastiske service.

Vi opdaterer vores filmbibliotek hver måned, og du kan låne film fra 19 kr. til 79 kr. pr. film, hvoraf der er mange forskellige genrer at vælge imellem. Dertil får du også den bedste visuelle oplevelse, da vores film kan ses i HD eller 3D kvalitet.

Når du låner en film fra vores filmbibliotek, skal du ikke bekymre dig om at aflevere dem tilbage. De afleverer sig selv indenfor 24-48 timer, og du kan se dem så mange gange, som du vil.

Waoo Web-tv – Apple TV og Chromecast

Hvis du har vores Waoo Web-tv applikation på din telefon eller tablet, kan du se TV gennem dit Apple TV. Det betyder, at du kan se dit indhold fra din iPhone eller iPad direkte på dit TV, hvor du får et større billede og en bedre billedkvalitet. Har du en Chromecast, kan du også caste dine yndlingsprogrammer til dit TV igennem en Android-telefon eller tablets.

Billedkvaliteten forbliver i den absolutte topklasse med generation 4 og 4K opløsning, så du kan nyde en kompromisløs billedkvalitet til dine TV-programmer. Det har aldrig været nemmere at caste til dit TV, da vores Waoo Web-TV app har en indbygget cast-funktion.

Så nemt er det at se TV via fibernet

Waoo Web TV fungerer i samspil med vores almindelige TV-pakker. Den eneste forskel er, at du med digitalt TV har meget mere fleksibilitet end ved kun at nøjes med en traditionel TV-løsning. Hvis I er en husstand med flere medlemmer, ved du også, at I har forskellige TV-vaner. Her er Waoo Web TV en fordelagtig løsning, da I kan se hver jeres program i hvert jeres rum i hjemmet. På grund af fibernettets høje downloadhastigheder, vil alle i hjemmet kunne se TV samtidig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi kan tilbyde dig endnu mere fleksibilitet, hvis du kombinerer Web TV-abonnementet sammen med vores Flex TV-pakke. På denne måde kan du, udover at vælge hvor og hvornår du vil se TV, også vælge lige præcis de kanaler, som betyder noget for dig. Du kan for eksempel nøjes med at abonnere på sportskanaler, så du kan tage kampen med under armen i sommerhuset eller på ferie.

Hvis du er interesseret i streaming af TV, kan du læse nærmere om vores TV-pakker, og se hvordan, du kan få adgang til TV via fibernet i dag.

  HD Flex TV-pakke Lille TV-pakke Favorit TV-pakke Stor TV-pakke
DR 1 HD (0 kr,-)
DR 2 HD (0 kr,-)
DR Ramasjang HD (0 kr,-)
DR 1 Syn HD (0 kr,-)
DR 2 Syn HD (0 kr,-)
FOLKETINGET HD (0 kr,-)
TV2 Regionerne (8) HD (0 kr,-)
Lokale kanaler (2) HD (0 kr,-)
SVT 1 HD (0 kr,-)
TV 4 Sverige HD (0 kr,-)
NRK 1 HD (0 kr,-)
TV2 Norge HD (0 kr,-)
ARD/Das Erste HD (0 kr,-)
ZDF HD (0 kr,-)
RTL HD (0 kr,-)
SAT.1 HD (0 kr,-)
TV 2 HD  
TV 3 HD  
TV 3 Puls HD  
Kanal 5 HD  
dk4 HD  
Pixel TV HD  
Uptown Dansk Musik HD  
Uptown Classic TV HD  
France 24 HD  
TV 2 Zulu HD    
TV 2 Charlie HD    
TV 2 News HD    
TV 2 Fri HD    
TV 2 Sport HD    
TV3+ HD    
Viasat Series HD    
Kanal 4 HD    
6'eren HD    
Eurosport 1 HD    
Disney Channel HD    
Nickelodeon HD    
Comedy Central HD    
TV3 Sport HD      
TV3 Max HD      
eSportsTV HD      
Viasat Golf HD      
Viasat History HD      
Viasat Nature HD      
Viasat Explore HD      
Viasat Nature/Playboy HD      
Viasat Film Premiere HD      
Viasat Film Action HD      
Viasat Film Hits HD      
Viasat Film Family HD      
Eurosport 2 HD      
Canal 9 HD      
TLC HD      
Discovery Channel HD      
ID - Investigation Discovery HD      
Animal Planet HD      
Disney XD HD      
Disney Junior HD      
MTV HD      
Nick Jr. HD      
VH1 HD      
VH Classic HD      
National Geographic HD      

* Kanal i MPEG4 Format men ikke HD kvalitet