Hvem er Waoo og Fibia?

Det hurtigste internet

Fibia tilbyder Waoo-løsninger

Bag Waoo står 10 af landets største, lokale energiselskaber. Vi har slået os sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – til yderst konkurrencedygtige priser.

Waoo – en helt ny verden

Waoo benytter den nyeste fibernetteknologi. Det giver dig det hurtigste fiberbredbånd, TV og telefoni. Med Waoo behøver du aldrig mere spekulere på, om det går stærkt nok – for det gør det!

Brugerne siger

Bedst i test 2019

Waoo er kåret som Danmarks bedste internetudbyder for 8. år i træk. Waoo scorer igen i år topkarakter i værdi for pengene, stabilitet og hastighed i Loyalty Groups undersøgelse.

Populært fibernet

Heine Olsen i Åbyhøj i Østjylland havde længe ønsket fiber og slog til, da han fik tilbud om tilslutning i villaen i 2014.

”Jeg glæder mig hver dag over, at jeg har fået fiber. Det er den bedste løsning til prisen, og en løsning, der møder alle mine tekniske behov for tilstrækkelig båndbredde,  tv-pakker og IP tv. Jeg har tilkøbt BBC pakken, men vil også gerne øge båndbredden på et tidspunkt. Der gik tre måneder fra jeg bestilte, til fiberen var lagt ind, og produkter, drift og telefonservice lever fuldt ud op til forventningerne.”

Fiber kan mere – hurtigere

Flere ting forbindes med internettet og de digitale tjenester vi bruger fylder mere i nettet. Vi efterspørger hurtig up-og download, når vi sender og modtager mails, grafik og fotos, samt streamer tv - det kræver større og større båndbredde, og det kan fibernettet klare. Fiber har en typisk download hastighed på 41,4 Mbit/s og 39,7 Mbit/s på upload. Til sammenligning har andre danske bredbåndsforbindelser en hastighed på 21,5 Mbit/s, ved download, og blot 2,4 Mbit/s ved upload.

I 2013 fik fibernettet 65.000 nye abonnenter. Det fremgår af en statistik fra Erhvervsstyrelsen. Lidt over 70% af alle fiberabonnenter er solgt med hastigheder på mindst 30 Mbit/s.  Der er i foråret 2014 336.000 fiberkunder i Danmark. Alene i 2013 sagde 21.000 farvel til det gamle kobbernet.