Fibias logo

Skal Ebdrup by have fremtidens internetforbindelse?

På opfordring af lokale initiativtagere fra Ebdrup by, tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet. Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet til Ebdrup by.

Vær med til at sikre fibernet til Ebdrup by

Vi etablerer kun fibernet i de byer, hvor beboerne er interesserede. Første skridt er derfor at undersøge opbakningen i Ebdrup by1. Hvis den er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Helårsbeboelser - få fibernet for 1995,- kr.*

Hvis fibernettet kommer til Ebdrup by, kan du etablere fiberkabel til din bolig for 1995,- kr.*

*Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Abonnementsprisen skal lægges til de 1995,- kr. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Fakturering for abonnement og tilslutning til fibernettet sker først når fibernettet er færdiginstalleret. 

Bestil fibernet nu

Hvorfor vælge fibernet?

Læs om alle fordelene ved fiberbredbånd og se filmen om forskellen mellem alm. bredbånd og fiberbredbånd.

Stabil hastighed

Med moderne fiberbredbånd bliver internetsignalet leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, øger du din stabilitet og får bedre skærmoplevelser.

Mange muligheder

Med fibernet har du masser af fordele. Du kan se knivskarpt HD-TV, arbejde effektivt hjemmefra, benytte netbank, streame film og serier, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

Du fremtidssikrer din bolig

Høj og stabil internethastighed er vigtigt for mange, som er på udkig efter en ny bolig.Derfor kan du se en fibernetadgang som en opgradering af hele din bolig.

Læs flere fordele ved fibernet her

Giv os din tilmelding

Du kan allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov. Vælger du ikke en internethastighed på nuværende tidspunkt, vil du senere modtage en bekræftelse med Fibias billigste kampagnetilbud, såfremt det nødvendige antal tilmeldinger opnås.

Din tilmelding betragtes som bindende, og der vil blive fremsendt en bekræftelse, såfremt området opnår nødvendig tilmelding. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

Vælg dine produkter

Vælg først den internethastighed du ønsker, derefter kan du vælge Waoo Smart WiFi, tv og telefoni.

Tilslutning til fibernettet koster #t_after# (engangsbeløb) og skal tillægges abonnementsprisen.

Inkl. 6 mdr. Amazon Prime Video og Viaplay Film & Serier til 0,- kr.*

Gældende for alle Waoo-produkter
Mindsteprisen forudsætter en betalingsaftale med betalingskort eller MobilePay. Andre betalingsformer pålægges gebyr afhængig af betalingsform. Se fibia.dk/gebyrer. Ved bestilling af Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full tillægges Waoo Smart WiFi bokshåndtering på 99 kr. (engangsbeløb). Ved bestilling af flere bokse, tillægges kun én bokshåndtering.

* Viaplay Film og Serier og Amazon Prime Video er inkluderet for 0 kr. første 6 mdr. ved bestilling af Basic, Extra eller Full. Abonnementerne er gældende fra aktiveringsdato på dit fiberbredbånd. Efter 6 mdr. fortsætter Viaplay Film og Serier for 99 kr. pr. md. og Amazon Prime Video for 45 kr. pr. md., såfremt det ikke opsiges, også selvom tjenesten ikke er taget i brug. Der er 30 dages opsigelse.


Kontaktoplysninger

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og tv.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.
Se vores persondatapolitik.

header-newsletter##

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside