Tillykke der kommer fibernet
til Egebjerghalvøen

Vi er på vej!

Hos Fibia ser vi frem til at etablere fibernet i dit område. Vores foreløbige tidsplan ser sådan ud:

Graveperiode

Januar 2019- April 2019.

Tilslutning

.

Status lige nu

Vi er påbegyndt gravearbejdet på projektet. Når vi er bekendt med tidsplanen på teknikdelen vil denne blive opdateret på sitet.Vi glæder os til snart at kunne tilbyde jer fibernet.

Hvor kan jeg følge med i projektet?

Under hele projektet vil du kunne følge med her på siden hvor vi løbende opdatere med graveplaner og tilslutningsperioder.

Her kan du se, hvordan projektet forløber, når du har modtaget din ordrebekræftelse: Hent trin-for-trin guiden

Har du ikke bestilt endnu?

Ønsker du fibernet, og ligger din adresse inden for afgrænsningen af det område, hvor vi etablerer fibernet, så kan vi også tilbyde fibernet til din bolig. Se afgrænsningen på kortet herunder.

Vi vil, så vidt muligt, tilslutte din bolig, mens vi er i området. Ellers samler vi op på de nye tilmeldinger bagefter og informerer dig direkte, når vi har undersøgt mulighederne.

 

Fiberbredbånd er internet som det burde være!

Du får lynhurtigt internet
Fibernet er en investering i fremtiden og det helt rigtige valg for dig, der gerne vilhave stabilt og hurtigt internet uden begrænsninger.

Stabil hastighed
Med moderne fiberbredbånd bliver internetsignalet leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, øger du din stabilitet og får bedre skærmoplevelser.

Din helt egen forbindelse
En fibernetforbindelse skal du ikke dele med naboen eller nogle andre, så du vil ikke opleve at nettet “fryser”, selvom I er mange på samtidigt.

Mange muligheder
Med fibernet har du masser af fordele. Du kan se knivskarpt HD-TV, arbejde effektivt hjemmefra, benytte netbank, streame film og serier, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

Du fremtidssikrer din bolig
Høj og stabil internethastighed er vigtig for mange, som er på udkig efter en ny bolig. Derfor kan du se en fibernetadgang som en opgradering af hele din bolig.

Du er klar til fremtiden
Fiberteknologien indeholder et kæmpe potentiale for dig, din familie, lokalsamfundet og erhvervslivet. Det giver større muligheder for vækst og adgang til fremtidens mange nye muligheder.

Få fibernet for 4.995 kr.

Du kan få etableret fibernet til din bolig for 4.995 kr.

Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Abonnementsprisen skal lægges til de 4.995 kr. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Fakturering for abonnement og tilslutning til fibernettet sker først når fibernettet er færdiginstalleret. 

Træk etableringsomkostningerne fra i skat

Omkostninger til etablering af fibernet er omfattet af BoligJobordningen - også kendt som håndværkerfradraget. Det betyder, at du kan trække udgiften fra i skat. 

Læs mere om håndværkerfradraget og om, hvordan du trækker etableringsudgiften fra i skat.

Giv os din tilmelding

Du skal allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov.


Din tilmelding betragtes som bindende, og du vil modtage en bekræftelse, såfremt området opnår det nødvendige antal tilmeldinger. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

Til dig som vil bestille Danmark bedste internet*

Bliv tilsluttet fibernettet for 4.995,-

Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Du bliver først faktureret for abonnement og tilslutning til fibernettet, når vi har færdiginstalleret fibernettet i din bolig.
*Loyalty Group. Bedst i test 2012-2018.

Hertil kommer tilslutning til fibernettet 4.995,-


Kontaktoplysninger

Ønsker du senere at ændre dit valg af internetprodukt og/eller tilvælge tv, telefoni m.m., kan dette gøres ved at kontakte os på 70 29 24 44.

Her etablerer Fibia fibernet til Egebjerghalvøen

Se hvad du får med fiber

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside