Vil du have fremtidens internet
til Gjerrild Strand?

Så har du chancen nu!

På opfordring af lokale initiativtagere, tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet i området. 

Første skridt er at indsamle tilmeldinger. Hvis interessen er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Du kan se området vi undersøger interessen i nedenfor. Bor du inden for afgrænsningen, kan du bakke op om projektet og være med til at sikre fibernettet kommer til Gjerrild Strand.

Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Tilmeld dig her!

Vidste du..

  • At fibernet kan bruges til internet, tv og telefoni
  • At du til din private bolig kan vælge den hastighed, som passer til dit behov - 70/200/500/1000 Mbit/s internet
  • At Waoo Fritid er til dig med sommerhus
  • At vores Waoo internet er kåret til Danmarks bedste internet 9 år i træk

Du kan se flere fordele her

Antal tilmeldte 

Sidst opdateret: 10. juli 2020

Sidste frist for tilmelding: #date#

Herover viser vi det aktuelle antal tilmeldte i dette område.
Vi opdaterer antallet af tilmeldinger tirsdag og fredag. 

Fiberbredbånd er internet som det burde være!

Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet. Tilslutning til fibernettet koster 1.495 kr. ved bestilling senest 15. marts 2020. Herefter koster det 1.995 kr. at blive tilsluttet fibernettet.

Fibia tager forbehold for forlængelse af introtilbuddet, såfremt der ikke ved tilbudsperiodens udløb er opnået mindst 75 bestillinger, hvilket er en forudsætning for, at Fibia kan etablere fibernet i dit område. Abonnementsperioden vil for samtlige tilmeldte husstande først starte efter, at fibernettet er etableret i området og den enkelte bolig.

 

Du får lynhurtigt internet
Fibernet er en investering i fremtiden og det helt rigtige valg for dig, der gerne vil have stabilt og hurtigt internet uden begrænsninger.

Stabil hastighed
Med moderne fiberbredbånd bliver internetsignalet leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, øger du din stabilitet og får bedre skærmoplevelser.

Med fibernet får du din helt egen forbindelse
En fibernetforbindelse skal du ikke dele med naboen eller nogle andre, så du vil ikke opleve at nettet “fryser”, selvom I er mange på samtidigt.

Mange muligheder
Med fibernet har du masser af fordele. Du kan se knivskarpt HD-TV, arbejde effektivt hjemmefra, benytte netbank, streame film og serier, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

Du fremtidssikrer din bolig
Høj og stabil internethastighed er vigtig for mange, som er på udkig efter en ny bolig. Derfor kan du se en fibernetadgang som en opgradering af hele din bolig.

Du er klar til fremtiden
Fiberteknologien indeholder et kæmpe potentiale for dig, din familie, lokalsamfundet og erhvervslivet. Det giver større muligheder for vækst og adgang til fremtidens mange nye muligheder.

Træk etableringsomkostningerne fra i skat

Tilslutning til fibernettet dækker arbejdsløn og er fradragsberettiget i henhold til Skats regler for BoligJobordningen. Det betyder, at du kan trække udgiften fra i skat. Læs mere om håndværkerfradraget og om, hvordan du trækker etableringsudgiften fra i skat.

Til dig som vil bestille Danmarks Bedste Internet*

Bliv tilsluttet fibernettet for 1.995 kr. Tilmeld dig senest date.

Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Du bliver først faktureret for abonnement og tilslutning til fibernettet, når vi har færdiginstalleret fibernettet i din bolig.
*Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020.

Tilslutning til fibernettet #t_now#,-. Efter #date# #t_after#,-

Inkl. 6 mdr. Amazon Prime Video*

Gældende for Waoo Fritid
Mindsteprisen forudsætter en betalingsaftale med betalingskort eller MobilePay. Andre betalingsformer pålægges gebyr afhængig af betalingsform. Se fibia.dk/gebyrer.

* Amazon Prime Video er inkluderet for 0 kr. første 6 mdr. ved bestilling af Waoo Fritid. Abonnementerne er gældende fra aktiveringsdato på dit fiberbredbånd. Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video for 45 kr. pr. md., såfremt det ikke opsiges, også selvom tjenesten ikke er taget i brug. Der er 30 dages opsigelse.


Kontaktoplysninger

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og tv.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

header-newsletter##

BEMÆRK: Din tilmelding er først gennemført, når du ser en kvittering her på siden og du har modtaget kvitteringen på e-mail. 

Ønsker du senere at ændre dit valg af internetprodukt og/eller tilvælge tv, telefoni m.m., kan dette gøres ved at kontakte os på 70 29 24 44.

Her etablerer Fibia fibernet til Gjerrild Strand

Se hvad du får med fiber

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside