Fibia logo som linker til forsiden

Skal Nørremarken have 100 x flere muligheder?

På opfordring fra lokale ildsjæle i Nørremarken, tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet i området. Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet og 100 x flere muligheder til Nørremarken.

Deadline for tilmelding er søndag d. 1. maj 2016.

Vær med til at sikre fibernet til Nørremarken

Vi etablerer kun fibernet i de byer, hvor beboerne er interesserede. Første skridt er derfor at undersøge opbakningen i Nørremarken. Hvis den er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Bestil fibernet nu

Træk etableringsomkostningerne fra i skat

Omkostninger til etablering af fibernet er omfattet af boligjob-ordningen - også kendt som håndværkerfradraget. Det betyder, at du kan trække udgiften fra i skat. Læs mere om håndværkerfradraget og om, hvordan du trækker etableringsudgiften fra i skat.

Helårsbeboelser - få fibernet for 1995,- kr.*

Hvis fibernettet kommer til Nørremarken, kan du etablere fiberkabel til din bolig for 1995,- kr.*

*Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibia’s fibernet.

Giv os din tilmelding

Du kan allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov. Vælger du ikke en internethastighed på nuværende tidspunkt, vil du senere modtage en bekræftelse med Fibias billigste kampagnetilbud, såfremt det nødvendige antal tilmeldinger opnås.

Din tilmelding betragtes som bindende, og der vil blive fremsendt en bekræftelse, såfremt området opnår nødvendig tilmelding. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

Kontaktoplysninger

Internethastigheder

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og tv.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

header-newsletter##

Afgrænsningsområde - her undersøger vi interessen

Herunder kan du se det område, vi undersøger interessen i. Ligger din bolig inden for afgrænsningen, kan du allerede nu tilkendegive din interesse ved at udfylde bestillingsformularen.

(1) Nyhedsbrevsbetingelser:
Jeg giver samtykke til, at Fibia P/S må kontakte mig pr. brev, e-post (e-mail, sms, mms) og telefon med information, konkurrencer og gode tilbud på bredbåndsydelser, telefoni, tv og video on demand. Jeg kan til hver en tid tilbagekalde samtykket. Se mere her.

Seneste nyt

15.03.2016

Kom til informationsmøde om fibernettet

På Køge Vandrerhjem, d. 30. marts kl. 19.30

Skal vi give Nørremarken fibernet og 100 x flere muligheder?

Onsdag d. 30. marts kl. 19.00 inviterer vi dig til informationsmøde på Køge Vandrerhjem, Vamdrupvej 1, 4600 Køge.

Vi giver kaffe og kage og byder på en snak om fibernettet og 100 x flere muligheder for dig og Nørremarken.

På mødet kan du få svar på dine spørgsmål, se en fiberboks, så du kan beslutte, om fibernet er noget for dig og din familie. Du kan også udfylde og aflevere din tilmelding, som er med til at afgøre, om Fibias fibernet kommer til Nørremarken.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Jens Tang
Fibia

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside