Skal Sejerø have 100 x flere muligheder?

På opfordring fra initiativtagere på Sejerø tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet i området. Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet og 100 x flere muligheder til Sejerø.

Seneste nyt

Læs seneste nyt om fibernettets status på Sejerø

Vær med til at sikre fibernet på Sejerø

Vi etablerer kun fibernet i de områder, hvor beboerne er interesserede. Første skridt er derfor at undersøge opbakningen på Sejerø. Hvis den er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Hvis fibernettet kommer til Sejerø, kan du etablere fiberkabel til dit sommerhus for 199,- kr.*

Hvis du bor i et helårshus koster etablering af fibernet 0 kr.**

* Etableringsprisen er en kampagnepris. Hvis man tilmelder sig efter 31. maj 2015 er prisen kr. 999,-
Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibia’s fibernet.

** Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibia’s fibernet.

Giv os din tilmelding

Du kan allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov. Såfremt du ikke vælger en internethastighed på nuværende tidspunkt, vil du senere modtage en bekræftelse med Fibia's billigste kampagnetilbud, såfremt det nødvendige antal tilmeldinger opnås.

Din tilmelding betragtes som bindende, og der vil blive fremsendt en bekræftelse, såfremt området opnår nødvendig tilmelding. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

Kontaktoplysninger

Internethastigheder

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og for Waoo! Fritid.

(1) Nyhedsbrevsbetingelser
Læs vores korte nyhedsbrevsbetingelser.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

*Bestilling af Waoo Fritid-produkterne forudsætter, at leveringsadressen er registreret i BBR som sommer-/fritidshus.

(1) Nyhedsbrevsbetingelser:
Jeg giver samtykke til, at Fibia P/S må kontakte mig pr. brev, e-post (e-mail, sms, mms) og telefon med information, konkurrencer og gode tilbud på bredbåndsydelser, telefoni, tv og video on demand. Jeg kan til hver en tid tilbagekalde samtykket. Se mere her.

Få tv og telefoni sammen med dit fiberbredbånd

Fibia tilbyder også de gode tv-pakker og Frit Valg TV fra Waoo! samt fastnet telefoni på fibernettet, dette kan du tilvælge efter modtagelse af ovennævnte bekræftelse.

Du kan se alle tv-produkterne på Fibias tv-side.

Film, tv og lynhurtigt bredbånd på fibernet

En fiberforbindelse giver dig først og fremmest Danmarks bedste bredbånd (internet). Mne du kan også få tv med masser af nye valgmuligheder, fx at leje film eller se tv på computer og tablet. Se vores aktuelle tilbud fra Waoo! og læs mere om muligheden for også at se Viasats populære produkter.

Se vores aktuelle tilbud.

Test om du får den hastighed, du betaler for

Alt for mange får ikke den hastighed på internetforbindelsen, som de er blevet lovet. Med fibernet fra Fibia og Waoo! får du hver en Mbit, du betaler for - uanset om du uploader eller downloader. Brug Waoo!s hastighedsmåler til at teste din nuværende internetforbindelse, eller sammenlign hastigheder med hastighedssammenligneren.

Seneste nyt

17.11.2016

Status på etablering af fibernet

Sidste kunde forventes at være tilkoblet uge 4 2017. Læs mere...

Status på fiberetableringen er, at Fibia forventer, at den sidste kunde tilkobles i uge 4, 2017. Det er meget forsinket i forhold til tidligere udmeldinger og de store forsinkelser skyldes gentagne forsinkelser fra den entreprenør, der indtil nu har forestået arbejdet. For ikke at få endnu flere forsinkelser, har Fibia besluttet, at indsætte egne entreprenører til færdiggørelse af fiberetableringen.

14.04.2016

Opdateret tidsplan

Kalundborg Forsyning har leveret en opdateret tidsplan. Læs mere...

Som nævnt tidligere bliver fibernet etableringen udført i samarbejde med Kalundborg Forsyning, og den seneste tidsplan for projektet er flg.:

Gravearbejdet forventes afsluttet omkring 1. oktober 2016, og etablering af fibernet forventes afsluttet omkring 1. november 2016.

19.11.2015

Tidsplan for gravning er på vej

Gravning af fibernet følger Kalundborg Forsynings graveplan. Læs mere...

Fibia samarbejder med Kalundborg Forsyning om etablering af fibernet på Sejerø. Samarbejdet betyder, at vi følger samme tidsplan som dem, så vi minimerer gravegener samt omkostninger.

Vi regner med, at vi kan komme med en mere præcis tidsplan inden udgangen af 2015.

10.11.2015

Alle ordrebekræftelser er nu sendt ud

Har du modtaget din?

Fibia har nu bekræftet alle tilmeldingerne til fibernet i jeres område.

Har du tilmeldt dig tidligere, men mod forventning ikke modtaget en bekræftelse på dette samt dit produktvalg, må du meget gerne kontakte os på 7029 2666.

13.02.2015

Fordeling af tilmeldinger på helårs- og sommerhusbeboelser

Fibia har ikke nogle specifikke krav om fordelingen af tilmeldinger mellem helårs- og sommerhusbeboelser. I det regnestykke der bestemmer hvor mange der skal være af hver type, tæller en sommerhustilmelding ca. 2/3 af en tilmelding fra en helårsbeboelse, så hvis der er flere af den ene slags, så reduceres antallet for den anden.

13.02.2015

Vær med til at fremtidssikre infrastrukturen på Sejerø

Fibernet gør Sejerø bedre rustet til fremtiden.

Siden sommeren 2014 har vi undersøgt interessen for at etablere fibernet på Sejerø. Der har været udfordringer med at kommunikere med specielt sommerhusejere, da vi ingen adgang har til deres helårsadresser. Derfor vil den fremtidige kommunikation ske via denne hjemmeside, hvor antallet af tilmeldinger opdateres med regelmæssige mellemrum og hvor eventuelle aktiviteter annonceres.