Tillykke der kommer fibernet
til Stillingestrand og Drøsselbjerg

Hvad sker der nu?

Alt jeres hårde arbejde har båret frugt, og vi hos Fibia er glade for at kunne ønske tillykke.

Vi går nu i gang med en planlægningsfase, hvor de sidste i området i mellemtiden kan tilmelde sig.

Alle tilmeldte adresser, som ligger inden for afgrænsningen, vil modtage en ordrebekræftelse på deres bestilling indenfor få uger. 

 

Hvor kan jeg følge med i projektet?

Under hele projektet vil du kunne følge med her på siden hvor vi løbende opdatere med graveplaner og tilslutningsperioder.

Her kan du se, hvordan projektet forløber, når du har modtaget din ordrebekræftelse: Hent trin-for-trin guiden

Har du ikke bestilt endnu?

Ønsker du fibernet, og ligger din adresse inden for afgrænsningen af det område, hvor vi etablerer fibernet, så kan vi også tilbyde fibernet til din bolig. Se afgrænsningen på kortet herunder.

Vi vil, så vidt muligt, tilslutte din bolig, mens vi er i området. Ellers samler vi op på de nye tilmeldinger bagefter og informerer dig direkte, når vi har undersøgt mulighederne.

Fiberbredbånd er internet som det burde være!

Du får lynhurtigt internet
Fibernet er en investering i fremtiden og det helt rigtige valg for dig, der gerne vilhave stabilt og hurtigt internet uden begrænsninger.

Stabil hastighed
Med moderne fiberbredbånd bliver internetsignalet leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, øger du din stabilitet og får bedre skærmoplevelser.

Din helt egen forbindelse
En fibernetforbindelse skal du ikke dele med naboen eller nogle andre, så du vil ikke opleve at nettet “fryser”, selvom I er mange på samtidigt.

Mange muligheder
Med fibernet har du masser af fordele. Du kan se knivskarpt HD-TV, arbejde effektivt hjemmefra, benytte netbank, streame film og serier, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

Du fremtidssikrer din bolig
Høj og stabil internethastighed er vigtig for mange, som er på udkig efter en ny bolig. Derfor kan du se en fibernetadgang som en opgradering af hele din bolig.

Du er klar til fremtiden
Fiberteknologien indeholder et kæmpe potentiale for dig, din familie, lokalsamfundet og erhvervslivet. Det giver større muligheder for vækst og adgang til fremtidens mange nye muligheder.

Få fibernet for 1.495 kr.

Fibernettet kommer til Stillingestrand og Drøsselbjerg, og du kan få tilslutning til fibernettet for 1.495 kr., hvis du bestiller senest 31. august 2020. Herefter koster tilslutningen 1.995 kr*.

Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Abonnementsprisen skal lægges til de 1.495 kr. for tilslutningen. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Fakturering for abonnement og tilslutning til fibernettet sker først, når fibernettet er færdiginstalleret. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget en ordrebekræftelse.

Træk etableringsomkostningerne fra i skat

Omkostninger til etablering af fibernet er omfattet af BoligJobordningen - også kendt som håndværkerfradraget. Det betyder, at du kan trække udgiften fra i skat. 

Læs mere om håndværkerfradraget og om, hvordan du trækker etableringsudgiften fra i skat.

Til dig som vil bestille Danmarks Bedste Internet*

Bliv tilsluttet fibernettet for 1.995 kr. Tilmeld dig senest date.

Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Du bliver først faktureret for abonnement og tilslutning til fibernettet, når vi har færdiginstalleret fibernettet i din bolig.
*Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020.

Tilslutning til fibernettet #t_now#,- (engangsbeløb). Efter #date# #t_after#,-

Inkl. 6 mdr. Amazon Prime Video*

Gældende for Waoo Fritid
Mindsteprisen forudsætter en betalingsaftale med betalingskort eller MobilePay. Andre betalingsformer pålægges gebyr afhængig af betalingsform. Se fibia.dk/gebyrer.

* Amazon Prime Video er inkluderet for 0 kr. første 6 mdr. ved bestilling af Waoo Fritid. Abonnementerne er gældende fra aktiveringsdato på dit fiberbredbånd. Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video for 45 kr. pr. md., såfremt det ikke opsiges, også selvom tjenesten ikke er taget i brug. Der er 30 dages opsigelse.


Kontaktoplysninger

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og tv.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

header-newsletter##

Ønsker du senere at ændre dit valg af internetprodukt og/eller tilvælge tv, telefoni m.m., kan dette gøres ved at kontakte os på 70 29 24 44.

Her etablerer Fibia fibernet til Stillingestrand og Drøsselbjerg

Se hvad du får med fiber

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside