Hør mere om dine muligheder for fibernet

Bliv ringet op

Hvis du vil høre mere om muligheden for at få fibernet i din kommende bolig, kan du udfylde formularen herunder - så ringer vi dig op snarest muligt.

Web36713725

Fibernet øger din boligs salgsværdi

Vi ved det godt: Vi elsker at være online; lige hurtigt løbe mailboksen igennem fra bilen og hen til kontoret, se statusopdateringer på Facebook, mens vi alligevel står i køen i supermarkedet og streame en god film i sofaen en fredag aften.

En god forbindelse

Det stiller krav til internetforbindelsen. Analyseinstituttet YouGov har i en undersøgelse for Dansk Energi set på, hvor stor en betydning en ordentlig dækning har for den moderne boligkøber. Undersøgelsen viser, at:

  • 57% af alle danskere som overvejer at finde en ny bolig, vil spørge ejendomsmægleren om, hvilken bredbåndsforbindelse boligen har
  • Er der kun langsomt bredbåndsnet i boligområdet, så vil mere end 1/3 af danskerne helt fravælge området
  • For unge førstegangskøbere i alderen 18-34 år, er det hele 44 %, som vil undlade at bosætte sig i områder med dårligt bredbånd.
Vil du også øge din boligs salgsværdi?

Se alle vores gode kampagnetilbud på fiberbredbånd eller kontakt vores Salgsafdeling på 70 29 26 66 og hør mere om dine muligheder.

Bolig med lynhurtigt internet

Fibia har etableret fibernet til den bolig, som du har kigget på via boligsiden.dk. Det betyder, at du i denne bolig har adgang til Waoo. Fibia leverer Waoo fiberbredbånd, som 7 år i træk er kåret til Danmarks bedste internet* – blandt andet på vigtige parametre som:

  • Stabilitet
  • Mest værdi for pengene
  • Hastighed

*Loyalty Group. Bedst i test 2012-2018.

LYNHURTIGE OG KNIVSKARPE PRODUKTER

FÅ BÅDE INTERNET, TV OG TELEFONI

Med fibernet i din bolig har du adgang til Danmarks bedste bredbånd, tv i bedste kvalitet med masser af valgfrihed og telefoni til en god pris. Her kan du se de mange muligheder og vores skarpe kampagnetilbud.

Se vores kampagnetilbud

Få en masse fordele

Lynhurtigt internet med fiberbredbånd

Hvorfor er fibernet fremtiden?

Alt foregår hurtigere og hurtigere. Hvis du forestiller dig, at de gamle kobberkabler er en landevej, så svarer fiberteknologien til, at du kører på en motorvej.

Surf og spil uden ventetid. Se digitalt tv og få billig telefoni. Hent musik, film og programmer på rekordtid og send digitale billeder på få sekunder. Stream tv på din computer. Fiberbredbånd fra Fibia giver dig lynhurtigt internet og du får altid den hastighed, du betaler for.

Hurtigt, hurtigere, hurtigst...

Med fiberbredbånd får du en billig, stabil og fremtidssikret internetforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din internetforbindelse skal være, og du får med sikkerhed det, du betaler for.