Fibias logo

Skal Tengslemark have fremtidens internetforbindelse?

På opfordring af lokale ildsjæle fra Tengslemark, tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet i området. Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet

Vær med til at sikre fibernet til Tengslemark

Vi etablerer kun fibernet i de byer, hvor beboerne er interesserede. Første skridt er derfor at undersøge opbakningen i Tengslemark. Hvis den er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Bestil fibernet nu

Træk etableringsomkostningerne fra i skat

Hvis du får etableret fibernet i 2017, kan du trække omkostningerne fra i Skat i henhold til reglerne for håndværkerfradraget. Om ordningen skal forlænges, ventes besluttet i efteråret 2017. Hold dig opdateret på reglerne for fradrag på Skats hjemmeside.

Helårsbeboelse - få fibernet for 1.995,-*

Hvis fibernettet kommer til Tengslemark, kan du etablere fiberkabel til din bolig for 1.995 kr.*

*Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 mdr. Abonnementsprisen skal lægges til de 1.995,-. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet.

Sommerhuse - få fibernet frem til 31/8-2017 for kun 2.488,- kr.** (spar 1.998,-)

Hvis du vælger et Waoo Fritid internetabonnement, kan du etablere fiberkabel til boligen for 1.995,- kr., mens Waoo Fritid oprettelsesprisen er på 0,- (Normalpris 999,-) frem til 31/8-2017. Bestiller du også et tv-abonnement får du yderligere tv-boksen til 0 kr. (Normalpris 999,-) frem til 31/8-2017. Du kan altså spare op til 1.998,- ved bestilling inden 31/08-2017. 

Du har mulighed for at sætte dit Waoo Fritid abonnement i hvile, når du ikke bruger det. Det koster 49 kr. at sætte abonnementet i hvile og 49 kr. for hver måned det er i hvile. Læs mere om Waoo Fritid her

**Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Min. pris i 6 måneder 2.488 kr. 

Giv os din tilmelding

Du kan allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov. Vælger du ikke en internethastighed på nuværende tidspunkt, vil du senere modtage en bekræftelse med Fibias billigste kampagnetilbud, såfremt det nødvendige antal tilmeldinger opnås.

Din tilmelding betragtes som bindende, og der vil blive fremsendt en bekræftelse, såfremt området opnår nødvendig tilmelding. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

Kontaktoplysninger

Internethastigheder

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og tv.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

header-newsletter##

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside