Fibias logo

Skal Viglyng have fremtidens internetforbindelse?

På opfordring af lokale ildsjæle fra Viglyng, tilbyder Fibia nu at undersøge interessen for fibernet i området. Fibernet giver dig, din familie, lokalsamfundet og jeres erhvervsliv adgang til fremtidens mange, nye muligheder. Vi håber derfor, du vil bakke op om at få fibernet

Vær med til at sikre fibernet til Viglyng

Vi etablerer kun fibernet i de byer, hvor beboerne er interesserede. Første skridt er derfor at undersøge opbakningen på Viglyng. Hvis den er tilstrækkeligt stor, udruller vi fibernettet. Får vi derimod ikke tilstrækkeligt mange tilmeldinger, er vi desværre nødt til at lukke ned for planerne.

Bestil fibernet nu

Træk etableringsomkostningerne fra i skat

Omkostninger til etablering af fibernet er omfattet af BoligJobordningen - også kendt som håndværkerfradraget. Det betyder, at du kan trække udgiften fra i skat. Læs mere om håndværkerfradraget og om, hvordan du trækker etableringsudgiften fra i skat.

Helårsbeboelse - få fibernet for 1.995,-*

Hvis fibernettet kommer til Viglyng, kan du etablere fiberkabel til din bolig for 1.995 kr.*

*Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 mdr. Abonnementsprisen skal lægges til de 1.995,-. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet.

Sommerhuse - få fibernet frem til 31/8-2017 for kun 2.488,- kr.** (spar 1.998,-)

Hvis du vælger et Waoo Fritid internetabonnement, kan du etablere fiberkabel til boligen for 1.995,- kr., mens Waoo Fritid oprettelsesprisen er på 0,- (Normalpris 999,-) frem til 31/8-2017. Bestiller du også et tv-abonnement får du yderligere tv-boksen til 0 kr. (Normalpris 999,-) frem til 31/8-2017. Du kan altså spare op til 1.998,- ved bestilling inden 31/08-2017. 

Du har mulighed for at sætte dit Waoo Fritid abonnement i hvile, når du ikke bruger det. Det koster 49 kr. at sætte abonnementet i hvile og 49 kr. for hver måned det er i hvile. Læs mere om Waoo Fritid her

**Du skal som minimum bestille abonnement på fiberbredbånd (internet) i 6 måneder. Alle produkter forudsætter adgang til Fibias fibernet. Min. pris i 6 måneder 2.488 kr. 

Giv os din tilmelding

Du kan allerede nu tilkendegive, hvilket af vores internetprodukter, som passer til dit behov. Vælger du ikke en internethastighed på nuværende tidspunkt, vil du senere modtage en bekræftelse med Fibias billigste kampagnetilbud, såfremt det nødvendige antal tilmeldinger opnås.

Din tilmelding betragtes som bindende, og der vil blive fremsendt en bekræftelse, såfremt området opnår nødvendig tilmelding. Du har 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget ovennævnte bekræftelse.

Kontaktoplysninger

Internethastigheder

Det med småt

Minimumspriser
Se en udregning af minimumspriserne for abonnement på fiberbredbånd og tv.

Abonnements- og tilslutningsvilkår
Se vores generelle abonnementsvilkår og Fibias tilslutningsvilkår.

header-newsletter##

Seneste nyt

02.12.2016

Kom til informationsmøde i Viglyng 12.04.2017

Fibia holder informationsmøde onsdag d. 12.04.2017, kl. 15

Skal vi give Viglyng lynhurtigt internet med fibernet?

Vi inviterer dig til informationsmøde og en snak om fibernettet og alle de nye muligheder, det giver dig og Viglyng.

Kom til informationsmøde onsdag den 12. april 2017

  • Tid: 15.00
  • Restaurant Strandlyst, Lyngvej 199, Jyderup Lyng

På mødet kan du få svar på dine spørgsmål, se en fiberboks, så du kan beslutte, om fibernettet er noget for dig og din familie. Du kan også udfylde og aflevere din tilmelding, som er med til at afgøre, om Fibias fibernet kommer til Viglyng.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Brian Guldberg

Kig forbi, når fiberbilen kommer på besøg

Kom forbi fiberbilen, når vi besøger Viglyng. 

I fiberbilen kan du møde en af vores kunderådgivere og få en snak om vores priser og produkter. Du kan også se, hvordan en fiberboks egentligt ser ud, få en fiberforbindelse mellem fingrene og finde ud af, hvordan en fiberinstallation vil se ud hjemme hos dig.

Vi glæder os til at se dig og give dig svar på dine spørgsmål om fibernettet.

Her kan du hilse på os:

Tirsdag den 11. april:
  • Tid: 10.00 - 13.00
  • Sted: Burgerhjørnet, Smidsholmvej 2, 4560 Vig
Fredag den 21. april:
  • Tid: 15.00 - 18.00
  • Sted: Dagli'Brugsen, Lyngvej 187, 4560 Vig

Vi ses

Fibernet fra Fibia

Nemt | Enkelt | Ligetil

Gå til Fibias forside